MENÜ

'Hiç düşünme hemen gel'

Sol bek için Andre Santos'u listeye alan yönetime, Felipe Melo'dan yardım geldi. Sambacı vatandaşıyla görüşüp, “Galatasaray teklifte bulunursa sakın düşünme, hemen gel. Pişman olmazsın” dedi

'Hiç düşünme hemen gel'

Sarı-Kırmızılılar’da sezon başında ismi gündeme gelen Andre Santos için yeniden girişimler başladı. Yönetimin hedefi, Arsenal’de top koşturan oyuncuyu devre arasında sezon sonuna kadar kiralamak.

Arsene Wenger, büyük umutlarla transfer ettiği ancak gözden düşen ve formayı Gibbs’e kaptıran Brezilyalı’yı göndermeye sıcak bakıyor. 29 yaşındaki oyuncu ise henüz geleceğiyle ilgili bir açıklama yapmadı. Yönetim, Santos’la temas kurmaya hazırlanırken Felipe Melo elini daha çabuk tuttu.

Vatandaşıyla bir telefon görüşmesi yapan Pitbull, “Eğer Galatasaray Yönetimi sana transfer teklifinde bulunursa, hiç tereddüt etme, düşünmeden kabul et. Takımda çok iyi bir ortam ve Fatih Terim gibi mükemmel bir teknik adam var. Her şey çok güzel. Kulübün hedefleri de çok büyük. Zaten İstanbul’u yakından tanıyorsun, yabancılık çekmezsin. Uyum sorunu da yaşamazsın. Seninle burada birlikte futbol oynamayı çok isterim” ifadelerini kullandı. Andre Santos ise henüz kendisine gelen bir teklif olmadığını ancak Galatasaray’da oynamak için Türkiye’ye yeniden dönebileceğini dile getirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ