MENÜ

"Galatasaray'a yakışmadı"

"Hocaların Hocası" lakaplı ünlü spor adamı Coşkun Özarı, ölümünün 1. yılında Zincirlikuyu'daki mezarı başında anıldı.

"Galatasaray'a yakışmadı"

Oğul Murat Özarı törende, Sarı - Kırmızılı camiaya sitem dolu mesajlar yolladı.

Galatasaray ve Türk Futbolu'nun efsane ismi Coşkun Özarı'nın Zincirlikuyu'daki mezarı başında yapılan 1. yıl anma töreni buruk geçti. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yanı sıra Sarı - Kırmızılı camiadan Bülent Ünder'in katıldığı anma töreninde, Hocaların Hocası Coşkun Özarı'nın oğlu Murat, Galatasaray, Futbol Federasyonu ve spor camiasına sitem dolu mesajlar yolladı.

Babası Coşkun Özarı'nın Türk Futbolu'nda adını efsaneler arasına yazdırdığına dikkat çeken Murat Özarı, "Galatasaray kulübü Fenerbahçe camiasının Lefter Küçükandonyadis'e yaptığı törenin 10'da birini bile gerçekleştirmedi. Bunun adı vefasızlıktır. Sıkıştıkları zaman göreve çağırdıkları Coşkun Özarı'ya yapılanlar Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu'na yakışmadı. Bu konuda büyük duyarlılık gösteren Mustafa Sarıgül'e teşekkür ediyorum" dedi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise, Türk futbolunun geçtiğimiz yıl çok önemli bir değerini yitirdiğine dikkat çekti. Sarıgül, Coşkun Özarı adını, Feriköy'de kurdukları futbolcu fabrikasında yaşatacaklarını belirterek, "Coşkun Özarı Futbolcu Fabrikası 7-14 yaş arası çocuklarımızı Türk Futbol altyapısına kazandıracak. Buradan yetişecek değerlerin dünya futboluna da adlarını yazdırmalarını hedefliyoruz. Altyapı konusunda Avrupa'nın öncü kulüplerinde incelemeler yaptık. Çok yakında projemizi hayata geçirip, Coşkun Özarı adını sonsuza kadar yaşatacağız" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ