MENÜ

'Beni de delirtmeyin!'

Aslan'ın hocası Fatih Terim, oyuncularını Fener derbisine o 'efsanevi repliğini' de kullanarak hazırlıyor. Tecrübeli teknik adam en üst seviyede konsantrasyon sağlamak için elinden geleni yapıyor.

'Beni de delirtmeyin!'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımını Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki şampiyonluk maçına en iyi şekilde hazırlamak için büyük bir çaba sarf ediyor. Rutin idman temposunu her geçen gün biraz daha artıran tecrübeli hoca, konsantrasyonu en üst seviyeye çıkarmak için bir dizi önlem aldığı gibi, sert yüzünü göstermekten de çekinmiyor. Galatasaray’da önceki dönemlerinde takımı motive etmek adına kullandığı ve taktik konuşmalarının sonuna eklediği, “Beni de delirtmeyin” ve buna benzer ifadelere sık sık yer veren Terim, taktik planı da büyük ölçüde belirledi. Cezası nedeniyle her ihtimali düşünen ve aklındaki tüm unsurları yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala’ya aktaran Terim’in altını çizerek vurguladığı konu ise basit hatalar.

Haberin Devamı

‘Geride risk yok’

Savunma oyuncularını özel olarak uyaran Aslan’ın teknik patronu, geride asla risk alınmamasını istedi. Öte yandan Fatih Terim’in 4-4-2 düzeninden bu kez 90 dakika boyunca taviz vermeyeceğini ve sürekli hücumu düşünen bir oyun anlayışıyla Fenerbahçe karşısına çıkacağını da dün okurlarımıza duyurmuştuk.

YORUM YAZ