MENÜ

"Galatasaray'a gitmekten vazgeçtim"

Galatasaray'ın kendisine verdiği sözleri tutmadığını ve transferi ağırdan aldığını belirten Manisasporlu Sezer Öztürk, "Galatasaray'a gitmekten vazgeçtim" dedi.

"Galatasaray'a gitmekten vazgeçtim"

Galatasaray'a transfer olabilmek için yönetimin sözleşmesini uzatma isteğini geri çeviren ve bu yüzden süresiz kadro dışı bırakılan Manisaspor kaptanı Sezer Öztürk, "Galatasaray bana verdiği sözü tutmadı" diyerek sarı-kırmızılı kulübe gitmekten vazgeçtiğini söyledi.

Haberin Devamı

Geçen yıldan bu yana kendisiyle ilgilenen, transfer döneminde ise menajeri kanalıyla, "Seni alacağız" şeklinde haber gönderen Galatasaraylı yöneticilerin sözlerinde durmadığını dile getiren genç futbolcu, "Önceleri ciddi alıcı gibi görünen Galatasaray son dönemde işi ağırdan almaya başladı. Kendilerine, `Pazartesi gününe kadar bu işin bitirin' diye haber göndermeme rağmen bana dönmediler. Direkt söylenmese de, benden vazgeçtikleri şeklinde açıklamalar duydum. Bu saatten sonra ben de Galatasaray'dan vazgeçtim. Artık kulübümle uzlaşma yoluna gideceğim" şeklinde konuştu.

Beşiktaş ve Trabzonspor'dan da teklifler aldığını ancak önceliği kulübüne vereceğini sözlerine ekleyen Sezer, konuşmasını şöyle tamamladı:

Haberin Devamı

"Manisaspor'da genç yaşta kaptanlık görevine getirildim. Burada kalmaktan rahatsız değilim. Ancak transferde alacağım ücretin yükselmesini talep edeceğim. Yönetimle uzlaşabilirsek, uzun süreli mukavele imzalayabilirim. Bu konuda görüşmeye açığım."

Öte yandan Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdüren Manisaspor'da hafif sakatlığı bulunan Jimmy Dixon takımdan ayrı çalışırken, Gine Milli Takımı'ndan dönen Kalabane idmanlara başladı. Siyah-beyazlı ekipte cezalı olan Simpson bu hafta forma giyemeyecek.

YORUM YAZ