MENÜ

Astrolog Değirmencioğlu, Galatasaray'ın rakibini açıklıyor!

“Astrolojik verilere göre Galatasaray'ın karşısına çıkma ihtimali en yüksek ekip Paris St. Germain” diyen Değirmencioğlu'nun Barcelona ile ilgili yaptığı yorum ise inanılır gibi değil...

Astrolog Değirmencioğlu, Galatasaray'ın rakibini açıklıyor!

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi bugün belli olacak. Herkesin gönlünden bir takım geçiyor, olasılıklar, matematik hesapları farklı takımları işaret ediyor. Biz de konuyu, ünlü astrolog Zeynep Değirmencioğlu’na danıştık. O da yıldızların durumuna, astrolojik verilere dayanarak bazı tahminlerde bulundu. Gerisini onun bakış açısından takip edelim...

“Öncelikle bu yorumların astrolojik bir inceleme olduğu unutulmamalı. Tamamen olasılıklar çerçevesinde bu yorumlar okunmalı. Bu incelemede kulüplerin kuruluş tarihleri, kuruldukları şehrin enlem/boylamları baz alınarak bir grafik (horoskop) çiziliyor ve gökyüzünün fotoğrafından kulübün kurulduğu anın göksel güçleri inceleniyor. Bunun yanı sıra takımın renkleri ve kura çekiminin yapılacağı tarihin verileri de aynı yöntem kullanılarak, Galatasaray ile eşleşme ihtimali ve bu eşleşmede ortaya çıkabilecek sonuçlar tahmin edildi...”

Galatasaray:

“Çok sürprizlerle dolu bir takım. Beklenmedik anlarda hiç beklenmedik işler yapabiliyorlar. Buna örnek olarak 2000’de kazanılan UEFA Kupası’nı gösterebiliriz. Tek sıkıntı, ego ve kişisel hırsların öne çıkması olabilir. Futbolcuların bundan arınıp, takım ruhuyla oynamaları gerekiyor. Şu ana kadar bunu çok güzel bir şekilde başardılar. Ayrıca sanılanın aksine Sarı-Kırmızılılar’ın bu turu geçme ihtimali bir hayli yüksek.”


Barcelona: “Sportif açıdan çok güçlü olduğu tartışılmaz. Ancak astrolojik açıdan baktığımızda Galatasaray, Barcelona’yla eşit güçte. Olası bir eşleşmede penaltı atışlarına gidilebilir.”

Malaga: “Çok tutkulu ve hırslı bir takım. Galatasaray’la eşleşirse sert bir maç olur. Son saniyeye kadar sürprizler gerçekleşebilir. Kesinlikle tahmin edildiği gibi kolay bir rakip olmaz.”

Bayern Münih: “Galatasaray’la kazanma hırsları eşit. Kazanmak için kanlarının son damlasına kadar mücadele edebilecek bir takım. Belki size sürpriz gelecek ama yine de olası eşleşmede Galatasaray bir adım önde olur.”

Paris SG: “En muhtemel rakip. Rekabet çok üst düzeyde olacak. Paris’in oyuncuları yeteneklerini konuşturacak. Galatasaray’ın ise sahaya mücadelesini yansıtması gerek. Bunu başarabilirse turu geçer.”

Juventus: “Bu takımla eşleşme büyük sürpriz olur. Onlar da çok hırslı ancak Galatasaray biraz daha avantajlı.”

Schalke: “Eşleşme ihtimali yüksek rakiplerden biri. Koşullar çok eşit gibi gözüküyor. Schalke statükocu bir özelliğe sahip ve çok sağlam bir kondisyonları var. Buna göre hazırlanmak, çok stratejik kararlar almak gerekiyor.”

B.Dortmund: “Bu takımla eşleşme ihtimali düşük. Özellik olarak Barcelona’ya benziyorlar. Olası bir eşleşmede ise durum belirsiz.”

Arda Erol

Haberin Devamı
YORUM YAZ