MENÜ

'Fener'le arada büyük fark var'

Fenerbahçe'den ayrılıp Galatasaray'a gelen ve takımın başarılarında büyük pay sahibi olan Diana Taurasi, FANATİK'e iddialı açıklamalarda bulundu.

'Fener'le arada büyük fark var'

Ezeli rakip Fenerbahçe’den sorunlu bir şekilde ayrıldıktan sonra Galatasaray’ın yolunu tutan Diana Taurasi, elde edilen Türkiye Kupası’nın ardından FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Kupayla birlikte poz veren ABD’li basketbolcu, “Kupayı aldığımız için çok mutluyum. Evet, Galatasaray’a Fenerbahçe’den geldim. Her ikisi de büyük kulüp, ama Galatasaray tam anlamıyla bir aile. Aralarında büyük fark var. Sevgi ve mutluluk buradaki anahtar kelimeler. Kulübümde çok mutluyum ve uzun yıllar bu formayı taşımak istiyorum. Şimdi tek arzum, Euroleague ve Türkiye Ligi’nde şampiyonluk kazanmak. Göreceksiniz, o kupalar da bizim olacak” ifadesini kullandı.

‘İki büyük hedef var’

Takım antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu da tüm oyuncularını kutlayarak, “Kötü günlerimiz de oldu, ama inancımızı hiç yitirmedik. Bundan sonra önümüzde iki büyük hedefimiz var. Özellikle taraftarımızın desteğiyle iki turnuvadan da alnımızın akıyla çıkacağız” dedi.

Yalçın Dümer

Haberin Devamı
YORUM YAZ