MENÜ

Pierre Webo: Ben böyle aşk görmedim

Seyircisiz bir takımdan geldiğini, şimdi ise bambaşka bir atmosfere çıktığını söyleyen Pierre Webo, “Biraz stresli oluyor ancak Kadıköy'de oynamak süper. Taraftarın takımına olan aşkı, bizleri kazanmaya mecbur bırakıyor” dedi.

Pierre Webo: Ben böyle aşk görmedim

Devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediye’den Fenerbahçe’ye transfer olurken kimse Pierre Webo’dan bu performansı beklemiyordu. Ancak Kamerunlu futbolcu, 9 golle geldiği Sarı-Lacivertli takımda 4 maçta 3 gol daha bularak kalitesini kanıtladı, kafalardaki soru işaretini kaldırdı. Webo’nun, yakın çevresiyle Fenerbahçe günlerini paylaşırken, özellikle 12. adam için ayrı bir parantez açtığı belirlendi.

Kadıköy’deki atmosfere övgüler yağdıran Webo’nun, “Seyircisiz bir takımdan geldim. Şimdi Kadıköy’de oynamak bambaşka bir duygu. Evet, zaman zaman stresi de beraberinde getiriyor ama buna alışılıyor.

Karşılık vermek rahatlatıyor

Taraftarın takımına olan aşkını çok net hissediyorsunuz ve bu durum sizi kazanmaya mecbur kılıyor. Kendi adıma bu ilgiye gollerle karşılık vermek beni rahatlatıyor. Şimdi en büyük arzum, Fenerbahçe’yi Avrupa’da da taşıyacak oyuncu olabilmek” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Bu arada teknik direktör Aykut Kocaman’ın, performansından son derece memnun olduğu Webo’yu dinlenmesini sağlamak için 1461 Trabzonspor ile yarın akşam oynanacak Ziraat Türkiye Kupası grup son maçında oynatmayacağı belirtildi.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ