MENÜ

Fener formalı polis

Statta görevli polislerden biri maçtan sonra üniformasını çıkarıp Fenerbahçe formasını giyince ortalık karıştı. Tribünler sahaya inmek için ayaklanırken, Galatasaray Yönetimi kamera görüntülerini inceleyerek şikayette bulundu.

Fener formalı polis

Fenerbahçe’nin zaferiyle sonuçlanan gecede Türk Telekom Arena Stadı tam anlamıyla karıştı. Olayların baş sorumlularından biri de emniyet mensubuydu. Karşılaşmada görev yapan bir polis, 90 dakikanın bitiş düdüğüyle birlikte üniformasını çıkararakFenerbahçe formasını giydi. Bunu gören taraftarlar, sahaya inmek isteyince ortalık karıştı. Olaylar araya girenlerin çabasıyla daha fazla büyümeden önlenirken, Galatasaray Yönetimi gelişmeleri duyunca harekete geçti. Kamera görüntülerini inceleyen Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe formalı polisi tespit ederek emniyete resmi şikayette bulundu. Yöneticiler, “O taraftarlar sahaya inse ceza alacağız. Polise saldırsalar, diğer polisler de buna karşılık verse bunun hesabını kim verebilir? Gerekli cezanın verilmesini talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhabire fotoğraf baskısı


Söz konusu polisi Fenerbahçe formasıyla görüntülediği iddia edilen foto muhabiri de büyük bir baskıyla karşılaştı. Diğer polislerin, “Ver o çektiğin fotoğrafları” diye muhabire çıkıştığı, bu esnada taraftarların araya girerek, “Hayır, o fotoğrafları bize ver, gerekeni yapalım” sözleriyle olaya müdahil olduğu öğrenildi.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ