MENÜ

Donduruldu

Tomas Ujfalusi'nin sakatlığı sonrası planları alt üst olan Galatasaray, Kaka'nın transferini dondurdu. Başkan Ünal Aysal, Brezilyalı yıldızın yerine, kaliteli bir stoper alacaklarını söyledi.

Donduruldu

Önceki gün yapılan antrenmanda sol diz ön çapraz bağları kopan Tomas Ujfalusi’nin, uzun süre takımdan uzak kalacak olması Sarı-Kırmızılılar’ın transfer politikasını da alt üst etti. Yıldız bir golcüyü kadrosuna katması beklenen Galatasaray, yaşanan bu gelişmenin ardından tercihini savunmadan yana kullanacak. Konuyla ilgili olarak FANATİK’e açıklama yapan Başkan Ünal Aysal, Kaka transferinden kendilerinin vazgeçtiğini ve hücumcu arayışlarını bir kenara bıraktıklarını söyledi. Ujfalusi’nin ardından transferde önceliklerinin iyi bir stoper olacağını belirten Başkan Aysal, “Ujfa’nın sakatlığı planlarımızı değiştirmemize neden oldu. Şimdi savunma için iyi bir isim arıyoruz. Bu takviyeyi yapabilmek adına da fazla zamanımız yok. Transfer sezonunun sonlarına yaklaşıyoruz. Fatih Terim bize 4-5 isim önerecek, biz de bunlardan birisini kadromuza katacağız” ifadesini kullandı.

Devre arasında gelebilir


Öte yandan, Sarı-Kırmızılılar’ın Kaka sevdasının her şeye rağmen devam ettiği belirlendi. Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’deki gidişata göre, Brezilyalı yıldızın ara transfer döneminde yeniden gündeme alınabileceği bildirildi.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ