MENÜ

Daha neler Nene

Beşiktaş'ın gündeminde ilk sırayı alan Brezilyalı oyuncu işi abarttı. Önceki güne kadar 3 milyon Euro isteyen Sambacı, ücretini 500 bin Euro daha artırdı. Yönetim de bu transferi askıya aldı.

Daha neler Nene

Ara transfer dönemi öncesi hareketli günler yaşayan Beşiktaş’ta dün flaş bir gelişme yaşandı... Siyah-Beyazlılar, Nene transferini askıya aldı. Kartal’ın transfer gündeminde ilk sırayı alan Brezilyalı futbolcu, istediği yıllık ücrette daha önceki rakamın da üstüne çıkınca, Beşiktaş Yönetimi bu oyuncuyla görüşmelere son verdi. PSG’den bonservisini alma konusunda garanti veren Sambacı, ilk görüşmede yıllık 3 milyon Euro karşılığında üç yıllık sözleşme istemişti. Siyah-Beyazlı idarecilerin ise 2 milyon 250 bin önerdiği Nene’ye son teklifi 2.5 milyon Euro’ydu. Nene’den beklenen yanıt dün geldi.

Fark 1 milyon Euro

Beşiktaşlı idarecileri şok eden cevap şöyleydi: “Yıllık 3.5 milyon Euro istiyorum.” Bu gelişme karşısında şaşkınlık yaşayan yöneticiler, ‘Feda’ sezonunda bu rakamı vermeye yanaşmazken, farkın da bir milyon Euro’ya çıkmasından dolayı bu transferi askıya aldı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ