MENÜ

Couceiro sürprizi

Beşiktaş'ın teknik direktör konusundaki son bombası ise Jose Couceiro! Fikret Orman'ın, Türkiye Ligi'ni tanıması nedeniyle Portekizli çalıştırıcıya sıcak baktığı ve ilk temasın kurulduğu kaydedildi

Couceiro sürprizi

Hem camia hem de taraftarlar, yeni sezonda takımın yerli bir teknik adama emanet edilmesini istiyor. Ancak özellikle başkan Fikret Orman, yabancı teknik direktör konusunda ısrarcı. Daha önce Ralf Ragnick ve Zico gibi isimlerle masaya oturan ancak anlaşma sağlayamayan Beşiktaş’ta sürpriz bir isim gündeme geldi: Jose Couceiro... Portekizli teknik adam, 2008-09 sezonunun 28. haftasında Gaziantepspor’un başına getirilmişti. O sezon Kırmızı-Siyahlılar ligi 8. sırada tamamlamıştı. Couceiro’lu 2009-10 sezonunda ise 13. olan Gaziantepspor, 49 yaşındaki çalıştırıcıyla yolları ayırmıştı. Couceiro daha sonra Sporting Lizbon ve Lokomotiv Moskova takımlarında çalıştı ancak başarılı olamadı.
Fikret Orman’ın, Süper Lig’i yakından tanıması nedeniyle Couceiro’ya sıcak baktığı öğrenildi. Portekizli teknik direktörle yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği ve önümüzdeki günlerde tarafların bir kez daha bir araya geleceği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ