MENÜ

Çılgın Gakkoş

Elazığspor Yönetimi maddi kriz nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor ama yıldız isimleri bir bir transfer ediyor. Bordo-Beyazlılar son olarak da Bulgaristan Milli Takımı'nın forveti Valeri Bojinov'la anlaşma sağladı, gücüne güç kattı.

Çılgın Gakkoş

Gökhan Emreciksin, İvesa, Hrvoje Spahija, Herve Tum, Sezer Badur, Ali Zorlu, Bilica, Julien Faubert ve son olarak Valeri Bojinov... Süper Lig’in yeni takımı Elazığspor transfer döneminin flaş ekipleri arasına girdi. Maddi sıkıntılar nedeniyle geçtiğimiz günlerde hem yönetim, hem de teknik heyet istifa sinyalleri vermişti. Ancak Bordo-Beyazlılar pes etmedi, tüm şartları zorlayıp, önemli isimleri kadrosuna katmayı bildi. Teknik direktör Bülent Uygun’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Elazığspor, Bulgaristan Milli Takımı’nın forveti Bojinov’la da anlaşmayı başardı. Bonservisi Portekiz ekibi Sporting’de olan ve geçtiğimiz sezonu İtalyan Lecce’de kiralık olarak geçiren 26 yaşındaki oyuncu, imza için önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelecek.

CV’sinde yok yok!
Fiorentina, Juventus, Manchester City, Parma ve Sporting formaları giyen yıldız oyuncu, altyapısından yetiştiği Lecce’de 16 yaşında A takımda oynamaya başladı. Burada yıldızı parlayan Bojinov, 2005 yılında 13 milyon Euro bonservis bedeliyle Fiorentina’ya transfer oldu. Bulgar golcü, 2008’de de yine yüksek bir bedelle, 8 milyon Euro’ya Manchester City’nin kadrosuna dahil olmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ