MENÜ

Cenk'e gözlük!

Samsun maçında uzaktan yediği gollere bir yenisini ekleyen Cenk Gönen, gözünde problem olduğu şüphesiyle teknik heyet tarafından muayeneye gönderildi. Kulüp doktoru Devrim Urgun, genç kalecinin gözlerini ayrıntılı olarak tetkik edecek.

Cenk'e gözlük!

Beşiktaş’ın 24 yaşındaki file bekçisi Cenk Gönen, Samsunspor maçında uzaktan yediği gollere bir yenisini eklemişti. Zaman zaman yaptığı kritik hatalarla taraftarları çileden çıkaran genç eldiven hakkında ilginç bir şüphe oluştu. Elde edilen bilgiye göre, Cenk’in gözünde problem olduğundan şüphelenen teknik heyet, Siyah-Beyazlı oyuncuyu muayeneye gönderdi. Kulüp doktoru Devrim Urgun’un, Cenk’in gözlerini ayrıntılı olarak tetkik edeceği öğrenildi. Hatırlanacağı üzere Galatasaray’ın eski kalecilerinden Leo Franco da, renkli lenslerini çıkarmayı unuttuğu için bir Fenerbahçe derbisinde 25 metreden gelen topu ancak ağlarda görebilmişti. Arjantinli kaleci, bu itirafıyla birlikte sezon sonunda takımdan gönderilmişti.

Rüştü sahip çıktı
Bu arada Samsun maçında yediği golün ardından taraftarların ıslıklarla protesto ettiği Cenk’e, tecrübeli file bekçisi Rüştü sahip çıktı. Deneyimli eldivenin, Cenk Gönen’e, “Kafana takma, olur böyle şeyler. Sen sadece önüne bak” dediği bildirildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ