MENÜ

Bu kez sahada

Ertelenen maçta yedek bekleyeceği açıklanan Simao Sabrosa'nın sakatlığı tamamen geçti. Tecrübeli yıldızın, bugün Fiyapı İnönü Stadı'ndaki karşılaşmada ilk 11'de görev yapması bekleniyor.

Bu kez sahada

Beşiktaş’ın en önemli hücum silahlarından Simao Sabrosa, yaşadığı sakatlığı tam olarak atlatamamıştı. Önceki gün oynanması planlanan, ancak yoğun yağış nedeniyle tehir edilen Beşiktaş-Galatasaray maçında yedek bekleyeceği açıklanan Portekizli yıldız, 2 günlük süre içerisinde sağlığına kavuştu. Ayağındaki ağrıları tamamen geçen Simao, son antrenmanda hırsı ve istekli tavırlarıyla teknik heyetin de gözüne girmeyi başardı. Bu tip maçları kariyerinde bir çok kez oynayan ve takımın en tecrübeli isimleri arasında yer alan Simao’nun, teknik direktör Tayfur Havutçu tarafından bugün ilk 11’de görevlendirilmesi bekleniyor.

Sürpriz yapmayacak

Quaresma ve Simao’yu kanatlarda oynatmayı düşünen Havutçu, önceki gün sahaya sürmeye hazırlandığı Holosko’yu ise kulübede bekletecek. Slovak yıldız maçın gidişatına göre şans bulabilir. Genç çalıştırıcı, kadronun geri kalan bölümünde ise herhangi bir sürpriz yapmayı düşünmüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ