MENÜ

Bir takım dağıldı

Başarısız geçen bir sezon, ödenen yüksek ücretler ve yaşanan hayal kırıklığı Beşiktaş'ı değişime sürükledi. Neredeyse geçen sezonun ilk 11'i bu sezon Siyah-Beyazlı formayı giymeyecek.

Bir takım dağıldı

Beşiktaş’ta taşlar yerinden oynuyor... Kulübün son yıllarda yaşadığı başarısızlıklar, yüksek maliyetli yıldızların çokluğu ve ekonomik sıkıntılar, Siyah-Beyazlılar’ın yeni yönetimini değişime zorladı. Fikret Orman ve kurmayları, tam anlamıyla silbaştan bir takımla yeni sezona ‘Merhaba’ diyecek... Geçen sezon Beşiktaş’ın A takım kadrosunun kilit isimleri arasında yer alan tam 12 futbolcu bu sene Siyah-Beyazlı formayı giymeyecek. Rüştü, Egemen, Ekrem, Sidnei, Ernst, Aurelio, Edu ve Bebe, kulüple yollarını resmen ayırmış durumda. Simao, Alves, Quaresma ve Holosko’nun da A takımla bağlantısı kesildi. Tanju Kayhan ve Burak Kaplan’ın da teknik direktör Samet Aybaba’nın verdiği rapor doğrultusunda kiralık olarak takımdan ayrılması bekleniyor.

Görev adamları geldi
Yıldızlarla yollarını ayıran Beşiktaş, bu sene daha mütevazı isimlerle kadrosunu güçlendirmeyi seçti. 7 transfer yapan Kara Kartallar; Allan McGregor, Julien Escude, Uğur Boral, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Akgün ve satış listesine konulan Berat Çetinkaya’yı renklerine bağladı.

Alican Esenci

Haberin Devamı
YORUM YAZ