MENÜ

Yapma bunu Luce!

Brezilya'da oyuncu arayışları içinde olan Lucescu, şu ana kadar umduğunu bulamadı. Shakhtar'ın hocası, uygun bir isim bulamazsa, Dentinho'yu ocak ayında geri alacak.

Yapma bunu Luce!

Sakatlıklar nedeniyle Samet Aybaba’nın kalan 7 haftada şans vermesi beklenen Dentinho’nun, Beşiktaş’taki geleceği de bu karşılaşmalara bağlı. Ancak bu gelişmenin dışında Ukrayna’dan da kötü bir haber gelebilir. Brezilyalı oyuncu kalan haftalarda iyi bir performans sergiler ve bonservisinin alınmasına karar verilirse, Lucescu bu transfere taş koyabilir. Çünkü Shakhtar Donetsk, Anzhi’ye giden Willian’ın boşluğunu henüz doldurabilmiş değil. Brezilya’ya giden ve futbolcu izleyen Lucescu, şu ana kadar istediği bir isim bulamadı.

Sözleşmesi ocakta bitiyor

Devre arasında Shakhtar Donetsk’ten kiralık olarak alınan ve 1 yıllık sözleşme imzalayan Dentinho’nun da kulübüne geri dönme ihtimali var. Willian’ı Anzhi’ye 25 milyon Euro’ya satan ve yerini doldurmak isteyen Shakhtar, Dentinho’yu tekrar kadroya katabileceğini belirtti. Kartal, Brezilyalı oyuncunun kalmasını istiyorsa, Ukrayna ekibinin bir an önce bu mevkiiye bir transfer yapması gerekiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ