MENÜ

Oylama tamamlandı

Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda 5 bin 271 oyun 5 bin 269'unu alan Aziz Yıldırım yeniden başkanlığa seçildi.

Oylama tamamlandı

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Arena'da yapılan Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın ardından yeniden başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım'ın teşekkür mesajını, yönetim kurulu üyelerinden Ali Yıldırım okudu. Başkan Aziz Yıldırım'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Bir farkla adım attığım bu yolda bugün de desteğinizi alıyor ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Teşekkür konuşmamı, 3 yıl önce olduğu gibi kendi sesimle, sizlere dokunarak, gözlerinizin içine bakarak yapmayı çok isterdim. Her ne kadar bu dileğimi şu an gerçekleştiremiyor olsam da, bana ve yönetici arkadaşlarıma olan sonsuz inancınız için en kısa sürede sizlere kendi sesimle teşekkür edeceğime yürekten inanıyorum. Fenerbahçe için bugüne kadar emek veren, bu büyük aile için elinden geleni ardına koymayan, dimdik duran yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor; yönetimde olmayan arkadaşlarımın bundan sonraki süreçte de en az eskisi kadar canla başla bizimle olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nda görev alan yeni arkadaşlarıma kenetlenmiş, tek vücut olmuş bu koskocaman camia adına 'hoş geldin' diyorum. Beni bu göreve layık gören siz değerli üyelerimize teşekkür ediyor, en kısa sürede bir arada olmayı diliyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ