MENÜ

Gergin gece

Her anı gerilim dolu maçta Fener'in golü sonrası film koptu! Antep savunmacısı Dany, tribün tepkisine tabureyi taraftarlara fırlatarak karşılık verdi. Ortalık bir anda karıştı, Başkan Aziz Yıldırım sahaya indi

Gergin gece

Fenerbahçe için dün akşamki maçın önemi büyüktü. Ligin ikinci yarısında müthiş bir çıkış yakalayan rakibi karşısında sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Sarı-Lacivertli futbolcular, oldukça gergindi. Bunun üstüne, Gaziantepspor’un sert futbolu eklenince, kartlar havada uçuştu. Her iki takım oyuncuları da birçok pozisyonda sinirlerine hakim olamadı. Özellikle Fenerbahçe’nin kullandığı duran toplarda ceza sahasında sürekli kargaşa yaşandı.

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım sahaya indi

Karşılaşmanın 48. dakikasında Olcan’ın direkten dönen topundan sonra Yobo, takım arkadaşı Andre Santos’a çıkıştı. İkili arasındaki gerilim bir anda yükselirken, araya giren takım arkadaşları olayın büyümesini önledi. Asıl bomba, Fenerbahçe’nin 90+4’te gelen golünden sonra patladı. Gaziantepspor yedek kulübesiyle, Fenerbahçeli taraftarlar birbirine girdi. Araya giren güvenlik güçleri ve Fenerbahçeli futbolcular, tarafları ayırmaya çalıştı. Başkan Aziz Yıldırım, olayların büyümesi üzerine protokol tribününden sahaya indi ve ortalığı yatıştırmaya çalıştı. Gergin bir şekilde başlayan karşılaşma, aynı şekilde tamamlandı.

YORUM YAZ