MENÜ

'Antalya düşmeyecek'

Bu sözün sahibi Antalyaspor'un tecrübeli kalecisi ve kaptanı Ömer Çatkıç... Başarılı eldiven, “Bizim gibi bir takıma bu durum yakışmadı ama Fenerbahçe'yi yenip, anlamlı bir galibiyetle lige tutunacağız” dedi.

'Antalya düşmeyecek'

Antalyaspor’un 37 yaşındaki file bekçisi Ömer Çatkıç’tan Fenerbahçe’ye gözdağı... Güney ekibinin kaptanı, Şükrü Saracoğlu’nda konuk olacakları güçlü rakipleri karşısında üç puanı alacaklarını belirterek, “Bizim gibi tecrübeli ve iyi oyunculardan kurulu bir takıma, bu durumda olmak yakışmadı. Ligin son maçında şampiyonluk mücadelesi yapan Fenerbahçe’yi yenerek, anlamlı bir galibiyetle lige tutunmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var. Bursaspor mağlubiyetinden bu yana tüm takım aynı şeyi sözlüyoruz: Fenerbahçe’yi yeneceğiz” ifadelerini kullandı. Takımın ikinci kaptanı Deniz Barış da, eski takımı Fenerbahçe’den puan alacaklarını söyledi. Deniz, “Hocamızı, başkanımızı ve taraftarlarımızı üzdük. Son haftada böyle bir stres yaşamamalıydık. Ancak bize yakışanı yapıp, İstanbul’dan istediğimiz sonuçla ayrılacağız” sözlerini sarfetti.

Haberin Devamı

İlk peşindeler

Fenerbahçe’ye karşı deplasmanda galibiyeti bulunmayan Antalyaspor şeytanın bacağını bu kez kırmak istiyor. Daha önce Sarı-Lacivertliler’e karşı oynadığı 16 maçta 15 yenilgi bir de beraberlik alan Kırmızı-Beyazlılar, kümede kalma mücadelesi vereceği karşılaşmada bir ilki de başarmayı hedefliyor. Hafta başından bu yana İstanbul’daki Riva Özkan Olcay Tesisleri’nde kamp yapan Güney temsilcisi, dün karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Antalya nasıl kümede kalır?

Antalyaspor’a Fenerbahçe karşısında alacağı bir puan bile kümede kalması için yeterli olacak. Güney ekibi haftayı puansız kapatırsa, Samsunspor’un puan kaybı halinde Süper Lig’e tutunacak.

YORUM YAZ