MENÜ

Adana Demir'de protesto

Atatürk Parkı'nda toplanan yaklaşık 3 bin kişilik taraftar grubu, "Yönetim istifa" pankartı ile kulüp binasına yürüdü.

Adana Demir'de protesto

TFF 1'inci Lig'e yükselen ve yapılan olaylı genel kurul ile dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor'da kulübün taraftar grubu Şimşekler'in organize ettiği yönetim kurulunu protesto yürüyüşüne yaklaşık 3 bin taraftar katıldı.

Haberin Devamı

Atatürk Parkı'nda toplanan kalabalık taraftar grubu, saatler 19:40'ı gösterdiğinde ellerinde pankart ve dövizlerle kulüp binasına doğru yürüyüşe geçti. Atatürk Caddesi ve Sular mevkiinden, istasyon meydanına yürüyen taraftarlar yol boyunca 'yönetim istifa, geleceğimizi çalmayın, hayallerimizi yıkmayın, Demirsporu pislikten temizleyeceğiz, kirli ellerinizi Demirspor'dan çekin' yazılı pankartlar açarak kulüp yönetiminin istifa etmesini istedi.

Çevik kuvvet polisleri eşliğinde Demirspor Kulüp İdari Binası'na gelen taraftarlar adına açıklama yapan Şimşekler Grubu Lideri Adem Tel, "Adana Demirspor'un üzerine kabus gibi çöken, kulübü kendi çiftlikleri gibi kullanan ve büyüyüp gelişmesini istemeyen mevcut yönetimin istifasını istiyoruz. Biz yıllardır 'Sahipsiz Demirspor' diyerek yollara dökülüyorduk. Bu yönetim ise bundan önceki kongrede gelerek, 'Demirspor sahipsiz kalmasın diye talip olduk. Yönetime talip olan varsa çekiliriz' dedi. Genel kurulda 10 milyon TL hibe verecek, takımı borçlarından arındırarak daha iyi yerlere gelmesini sağlayacak bir yönetim çıktığında ise yalan dolan ile 146 sahte üye yaparak Demirspor'u bırakmak istemediler. Parası olmayan, Demirspor'u daha üst liglere taşıyamayacak olan bu yönetim küçük olsun bizim olsun mantığı ile hareket ediyor. Diğer Bank Asya takımları kamplarına başladı ve neredeyse transferi tamamlayacaklar. Ancak bu yönetim kulübün başına geldiğinden bu yana hiç birşey yapmadı. Demirspor'u averaj takımı haline getirmek istiyorlar. Koltuğa yapışan ve kulübü kendi çıkarlarına göre yönetenlere haykırarak dur diyeceğiz. Mavi lacivertli kulübün temiz geleceği için değişim zamanı gelmiştir. Kirli ellerinizi Demirspor'un üzerinden çekin ve borçları ödeyecek kulübü kurtaracak başka yönetimlere yol açın" dedi.

Haberin Devamı

Kulüp binası önünde yapılan basın açıklamasının ardından taraftar grubu olaysız bir şekilde dağıldı.

SÜLEYMAN CÜZDAN - ADANA / DHA

YORUM YAZ