MENÜ

6 puanlık maç Elazığspor'un: 0-1

Tehlikeli bölgede yer alan Elazığspor, Antalya'dan sonra Akhisar'ı da devirdi. Bordo-Beyazlılar'a altın değerinde 3 puanı getiren gol Serdar Gürler'den geldi.

6 puanlık maç Elazığspor'un: 0-1

Haberin Devamı

Kümede kalma mücadelesinde hayati öneme sahip bir maçtı dün akşamki karşılaşma. Kazanan için hayat öpücüğü, kaybeden içinse son umutların da tükenişi anlamı taşıyordu, deyim yerindeyse... 3’te otuz metreden mermi çıkardı Bilal Kısa, ama İvesa doğru yerdeydi. 6’da Gekas serseri bir topu önünde buldu, fakat İvesa’ya teslim etti. 29’da Bilal’in verdiği pasa Gekas gibi vuramadı Yunanlı yıldız.

36’da Serdar Gürler’in kaleye paralel olarak gönderdiği topa dokunamadı Sinan Kaloğlu. 45’te Serdar Gürler topu iyi getirdi ve ‘Al da at’ dercesine Sinan’a aktardı ama isteği kabul görmedi. Bilal’in artı 45’teki füzesi hedefi bulmadı.

Olmayınca olmuyor...

48’de Aydın, rakip defansın başını döndürdükten sonra Serdar Gürler’e pas verince konuk takım öne geçti: 0-1. 54’te Kenan çok güzel vurdu topa, ama İvesa da ona nazire yaptı topu yumruklarken. 57’de önce Sertan sonra Gekas topa dokunamadılar altı pasın üzerinde. 72’de Gekas’la Ahmet Cebe topu ne paylaşabildi, ne de filerle buluşturdular. 74’te Gekas penaltı almak yerine gol atmayı düşünse hem tribünler provoke olmayacak, hem de Akhisar beraberliği yakalayacaktı.

86 ve 89’da şans Sonko’nun yanında değildi. Artı 90’da Kenan’ın eli-ayağı birbirine dolaşınca Yılmaz Vural’ın öğrencileri sahadan 3 altın puanla ayrıldı.

Haşim Şahin

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM YAZ