MENÜ

3. hüsran!

Eskişehirspor'un 43 yıllık özlemi dün de son bulmadı... Galatasaray'a karşı başa baş mücadele eden Kırmızı-Siyahlılar, 90 dakikanın ardından üzülen taraftı. 4 kez kupa finali oynayan Es Es, 3. hayal kırıklığını yaşadı.

3. hüsran!

1970-71 sezonunda Türkiye Kupası’nı kazanan Eskişehirspor, ikinci kez bu başarıyı tekrarlama şansını dün akşam kaybetti. Finalde Galatasaray’ın rakibi olan Kırmızı-Siyahlılar, başa baş mücadele ettiği rakibine karşı sahadan yenik ayrıldı. 1969-70, 1970-71 ve 1986-87’de kupa finali oynayan Es Es, 3. kez hüsran yaşadı. 43 yıllık özlemini yine son veremeyen Eskişehirspor, ligde düşme tehlikesi yaşamazken, en önemli tesellisi kupa finalisti olarak Avrupa’ya gidecek olması... Karşılaşmanın ardından bir hayli üzgün olan Es Es’in tecrübeli hocası Sağlam, öğrencilerinin 90 dakika boyunca iyi mücadele ettiğini belirterek,şunları söyledi:

‘Yenilgiyi hak etmedik’
“Camianın uzun yıllardır beklediği kupayı almak isterdik ama başaramadık. Bulduğumuz net gol fırsatları vardı. Ancak değerlendiremedik. Oyuncularımın sahada ellerinden geleni yaptığını düşünüyorum. Şunu çok net söyleyebilirim. Yenilgiyi hak etmediğimizi düşünüyorum. Artık yeni sezonun planlaması için çalışmalarımızı yapmak zorundayız.” Bu arada Es Es, ligin 33. haftasında Gaziantep deplasmınına konuk olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ