MENÜ

Mustafa Cengiz: Bütün futbolcularımıza teklif var

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Valenica ile oynanan hazırlık maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mustafa Cengiz: Bütün futbolcularımıza teklif var

Galatasaray, İsviçre kampının son gününde Valencia ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İspanyol ekibi mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Galatasaray'ın tek golü ise yeni transfer Onyekuru'dan geldi.

Maçın ardından Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Cengiz'in açıklamaları:

"Biz satmadan transfer yapamayız. Sattıkça oyuncu alacağız. Rakiplerimiz de bildiğim kadarıyla öyle. Türkiye Ligi en iyi 4 ligden biri. Oyuncu satmak için satmayacağız."

"Basketbolda taraftarlarımıza hak veriyorum. Asapları çok bozuk. Bunu iyi niyetliler için söylüyorum. Eleştiri için pusuda bekleyenler de var. 2 basketçiyle, 3 basketçiyle anlaştık. Antrenörlerle de görüşüyoruz. Teknik direktörümüz sözleşmesini feshetti. Basketbolda birçok takım ligden çekildi. Biz asla ligden çekilmeyeceğiz."

"Kombine satışını belirli bir noktada durdurmak istiyoruz. Çünkü Şampiyonlar Ligi maçlarımızda ciddi bir gelir elde edeceğiz. Biz Beşiktaş maçında 6, Başakşehir maçında 5.5 gelir elde ettik."

"Bütün futbolcularımıza teklif var. Bu kadro şampiyon bir kadro."

Galatasaray-Valencia maç sonucu: 1-2


Başkandan plaket

İsviçre'deki kampa dün geç saatlerde katılan Mustafa Cengiz karşılaşma öncesinde Freiburg başkanı Bruihart Heribert ve Türk İşadamı Gülali Tor'a üstünde Galatasaray arması bulunan plaket hediye etti.

Cengiz ayrıca karşılaşma öncesinde Valencia Başkanı Anil Murthy ile basın mensuplarına poz verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ