MENÜ

Liverpool Vida için fiyat yükseltti

Dünya Kupası’nın parıldayan ismi Vida’ya, 18 milyon Euro öneren, ancak ret cevabı alan Liverpool rakamı yükseltti. Dün yapılan görüşmede teklif 20 milyon Euro’ya çıktı. Kartal’ın istediği bonservis bedeli ise hala aynı: 35 milyon Euro!

Liverpool Vida için fiyat yükseltti

Dünya Kupası’nın en gururlu takımı kuşkusuz Beşiktaş... Siyah- Beyazlılar’ın kadrosundan dev turnuvaya giden 3 oyuncu da gol sevinci yaşamıştı. Pepe ve Quaresma’nın erken veda etmek zorunda kaldığı Rusya’da en çok konuşulan konuşulan isimlerden biri ise Vida’ydı.

Çıktığı her maçta gösterdiği başarılı performansın ardından transferin de gözdesi haline gelen Hırvat savunmacı için Liverpool, Kartal’ın kapısını çalmış, 18 milyon Euro önermişti. Buna karşılık Fikret Orman’ın, “Vida için 35 milyon Euro isterim” yanıtı Kırmızılar’ı vazgeçirmedi. FANATİK’in ulaştığı son bilgiye göre Ada temsilcisi rakamı artırdı.

Diğer devler bekleniyor!

Liverpool’un yeni teklifi 20 milyon Euro... Yani yükselen döviz kuruyla birlikte tam olarak 113 milyon TL... Dinamo Kiev’den bonservissiz bir şekilde kadroya katılan 29 yaşındaki futbolcu için turnuva sonunu bekleyen Fikret Orman’ın ise acelesi yok. Premier Lig’in diğer devlerinden de yıldız stoper için teklif bekleyen Kartal, daha önce belirlediği 35 milyon Euro’luk bedelden aşağı inmeyi düşünmüyor.

Gökmen Özcan

Şenol Güneş: Transferde ne olacağını ben de bilmiyorum


Haberin Devamı
YORUM YAZ