MENÜ

Şair Gençer O'nun Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Bursa at yarış tahminleri

9 Temmuz Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

İstanbul İç Pist İşleri İle Bursa’ya Gelen BEYZAYAR Bankomdur

1.Ayak: Son yarışında bursa pistinde 1400 metre çimde koşan Kuzen üçüncülük yaptı. Rahat bir tempoda bekleme yarışı yapan bu atın düzlüğe dış kulvarda çıkması sonrası kazanacak duruma geldiğini gördük. Ancak en dışa gidemeyen ve iç kulvara geçen bu safkan Kalabalı ile girdiği birincilik mücadelesinde son anlarda ikinciliği Özalak’a kaybetmişti. Bu kez daha iyi bir yarış ile kazanmasını bekliyorum. Karamemduh, Özalak, Kim Tutar Beni ve her an kazanabilecek bir yarış bulacağını düşündüğüm Kızgınöfke yanına yazılabilir.

2.Ayak: 3 yaşlı Arap atlarının bu grubunda banko olarak önereceğim bir isim var. Girdiği ilk sentetik yarışı kazanan bu isim Beyzayar olup Ahmet Çelik gibi moralli bir biniciye de sahip. İkinci kum yarışında Estigeçti arkasında kalan bu at son olarak İstanbul Şartlı-5 koşuda Meridya, Estigeçti ardında üçüncü kaldı. Bursa pistinde ilk kum yarışa çıkacak olan tay İstanbul iç pistteki işleri ile bu pistte çok iyi uyum gösterecek düşüncesindeyim.

3.Ayak: Mesafeli bu yarışta ilk şansı Özdemirbey’e vereceğim. Adana’da 1900 metrede Royal Avsar önünde KV6 kazanan bu atın daha sonraki yarışları İstanbul’da 1500 metre şartlı-5, 1600 çimde hand-15 olmuştu Kocaeli pistinde daha sonra 1900’de 4’üncü kalan bu atın mesafenin uzaması ile kazanması beklenmelidir. Baba Dino isimli tay rakibi olur. Arnavut sürpriz.

4.Ayak: Nilüfer Hatun Koşusu 1500 metre çimde yapılacak olup Düşlem bu yarışa gelecek olması ile favoridir. Son Gr.1 yarışında sonlarda fazlaca üzülmeyen kısrak bir önce kazandığı Gr.2 yarışta Taçser – Madam Elli ve Sanberk’i geçmişti. Rakipleri aynı sonucunda aynı olmasını bekleyebiliriz. Tek yazmak istemeyenler üç rakibini de yazabilir.

5.Ayak: 1900 metrede yapılacak olan bu yarışta denk isimler var. Kilo avantajı pek olmadığından yarışın temposuna göre her ata birincilik şansı gelebilir. Sıralamam; Gözüm Kaldı, Sideli, Mizzen Of Turkey, Dymaxion, Ildır Rüzgarı ve Legend Ring..

6.Ayak: Günün son mücadelesinde 3 yaşlılarda 1700 çimde bir yarış olacak. Form olarak yeterli olan Miss Tudor, Karahindibaya, Adana Ateşi öncelikli isimler. Buğdaycı’nın tayı Check Point verdiği aradan sonra sürpriz bir dönüş yapabilir. Cutthroat, Lion Melody, Feveran, Prens Roro ve Aslan Adam daha sonra şans verdiğim isimler.

4 2 4 1 3 5
9 1 1 4
7 3 4 6
3 2 12
1 5 8
6 10-13
2-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ