MENÜ

Fatih Terim'den transfer açıklaması!

Fatih Terim, Donk ve Nagatomo transferleri için yönetime teşekkür etti ve şöyle dedi: Öncelikle mevcut kadromuzu korumak istedik. Kritik olan Nagatomo ve Denayer’di. Donk tamam. İnşallah Denayer de gelir. Takımımızın bazı bölgelerde transfere ihtiyacı var. Bunda ısrarlıyım. Önümüzde 1.5 ay bulunuyor. Gelmeler, gitmeler her şey olabilir.

Fatih Terim'den transfer açıklaması!



Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Zürih kampında açıkmalarda bulundu. Takıma mutlaka yeni isimlerin katılacağını söyleyen İmparator, takviyeye ihtiyaç duyduklarının altını çizdi. “Gücümüze göre hareket edeceğiz” dedi. Terim, “Mevcut kadromuzu korumak istedik. Burada kritik olan Nagatomo ve Denayer’di. Donk tamam, sözleşme yeniledik. Yönetimimize teşekkür ediyoruz. Donk ve Nagatomo’dan sonra Denayer de inşallah gelir. Gücümüzün yettiği kadar, takımımızın ihtiyacı kadar transfere devam edeceğiz. Bazı yerlere ihtiyacımız var. Bunda ısrarlıyım. 31 Ağustos’a kadar olan bölüm, her kulüp için olduğu kadar Galatasaray için de önemli bir zaman dilimi. Her şey olur. Yaklaşık bir buçuk ay var. Her takımda ne olabilecekse bizim takımda da olabilir. Gelmeler, gitmeler...” ifadelerini kullandı.

‘Oynama hazzı vermez’

Tarık Çamdal ve Eray İşcan konusuna da değinen Galatasaray’ın teknik patronu, “Tarık ile konuştum. Ona ve Eray’a oynamaları gerektiğini söyledim. Oynamak birçok şeyden iyidir. Kazancınız ne kadar fazla olursa olsun oynama hazzı vermez. Oynarsanız madden de manen de daha fazla kazanırsınız. Gidip oynamaları ve kendilerini göstermeleri gerekir. İnanıyorum ki yeni kulüplerini bulup oynayacaklardır” dedi.

‘Tolga en kritik 5 haftada’

İsviçre’ye götürülmeyen Tolga Ciğerci ile ilgili Terim net konuştu. İmparator, “Tolga sakat, tedavi oluyor. Bizim oyuncularımıza kızma gibi bir lüksümüz yok ama kararlarıyla ilgili tasarruf hakımız var. Ümit ederim bir an evvel iyileşir ve döner. Ancak geçen sene en kritik 5 hafta oynamadığı bir gerçek. Umarım sağlığına kavuşur ve biz de ondan sonra karar veririz.” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ