MENÜ

Messi: Tanrı bizimleydi

Lionel Messi, Nijerya zaferi sonrasında, “Turu geçmek bizim için inanılmazdı. İlk turda elenmeyi hak etmemiştik. Bu yüzden hepimiz çok mutluyuz. Tanrı’nın bizimle birlikte olduğunu biliyordum” dedi. Arjantin ve İspanya basınında Leo için, “Messi dirildi” manşetleri atıldı.

Messi: Tanrı bizimleydi

Arjantin, Nijerya’yı 2-1’lik skorla geçip üst tur biletini almıştı. Karşılaşmaya damgasını vuran isim, suskunluğunu bozan Lionel Messi olmuştu. Dünyaca ünlü süperstar, Nijerya karşısında kilidi açan golü kaydetmişti. Messi, 86. dakikada Marcos Rojo’nun galibiyeti getiren golü sonrasında büyük sevinç yaşamıştı.

Maçın ardından açıklamada bulunan Leo, “Turu geçmek bizim için inanılmazdı. İlk turda elenmeyi hak etmemiştik. Bu yüzden hepimiz çok mutluyuz. Tanrı’nın bizimle birlikte olduğunu biliyordum” ifadelerini kullandı. Messi, “Tüm taraftarlarımıza buraya gelip stadyumu doldurdukları ve yaptıkları tüm fedakarlık için teşekkür etmek istiyorum. İnandılar ve milli takım hakkındaki düşüncelerin her şeyden daha önemli olduğunu ispatladılar” yorumunu yaptı. Arjantin ile Fransa’nın karşı karşıya geleceği son 16 turu karşılaşması 30 Haziran Cumartesi 17.00’de oynanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ