MENÜ

İngiltere - Panama maç sonucu: 6-1

2018 FIFA Dünya Kupası G Grubu 2. maçında İngiltere, zayıf rakibi Panama'ya acımadı: 6-1. İngiltere'nin gollerini John Stones(2), Harry Kane(3) ve Lingard kaydederken, Panama'nın Dünya Kupası tarihindeki ilk golü ise Felipe Baloy'dan geldi.

İngiltere - Panama maç sonucu: 6-1


2018 FIFA Dünya Kupası G Grubu 2. maçında İngiltere, zayıf rakibi Panama'yı 6-1'lik skorla devirdi.

MAÇTAN DAKİKALAR...

Karşılaşma başladı.

8. dakikada İngiltere köşe vuruşu kazandı. Savunma oyuncusu Stones, penaltı noktası üzerinden güzel bir kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.

22. dakikada Lingard, ceza sahası içinde Panamalı futbolcuların müdahalesi donrası yerde kaldı ve hakem penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Harry Kane, skoru 2-0 yaptı.

36. dakikada Jesse Lingard, ceza sahası dışından harika bir vuruşla farkı 3'e çıkardı: 3-0

40. dakikada Jordan Henderson'un ortasında Sterling'in kafa vuruşu kaleci Penedo'dan sekti. İlk golün sahibi John Stones topu tamamlayarak maçı 4-0'a getirdi.

45. dakikada Panama savunmasının Harry Kane yaptığı hareket sonrası hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Kane, topu filelerle buluşturarak skoru 5-0'a getirdi.

İlk yarı 5-0 sona erdi.

İkinci yarı başladı.

62. dakikada Ruben Loftus-Cheek'in ceza sahası dışından yapmış olduğu vuruş Harry Kane'e çarptı ve yön değiştirdi. Panama Kalecisi Penedo topa müdahale edemedi ve skor 6-0 oldu.

78. dakikada Panama, Felipe Baloy İngiltere filelerini havalandırdı ve Panama'nı Dünya Kupası'ndaki ilk golünü atarak tarihe geçti.
****

İLK 11'LER

İngiltere: Pickford, Maguire, Stones, Walker, Trippier, Young, Henderson, Lingard, Loftus-Cheek, Sterling, Kane

Panama: Penedo, Murillo, Torres, Escobar, Davis, Gomez, Barcenas, Cooper, Godoy, Rodriguez, Perez

Haberin Devamı
YORUM YAZ