MENÜ

Comolli o transferi bitirdi! Van Ginkel imzaya geliyor

Cocu ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe, transferde gaza bastı. Chelsea’li Van Ginkel’le anlaşma sağlandı. 25 yaşındaki Ginkel'e birkaç gün içinde imzayı attıracak olan Kanarya'nın sıradaki hedefi ise Bas Dost...

Comolli o transferi bitirdi! Van Ginkel imzaya geliyor

Fenerbahçe Phillip Cocu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Hollandalı teknik adamın yardımcısının da Chris Van der Weerden olacağı bildirildi. Diğer yardımcısının ise yerli bir antrenör olması bekleniyor. Teknik direktörlük görevine Cocu'nun getirilmesinin ardından Fenerbahçe'nin ilk transferi de netlik kazandı. Hollandalı teknik adamın istediği üzerine bonservisi Chelsea'de olan orta saha oyuncusu Van Ginkel'le temasa geçen F.Bahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, 25 yaşındaki futbolcu ile her konuda anlaşma sağladı.

RESMİ İMZALARIN ATILMASI AN MESELESİ

Cocu'nun PSV'de geride kalan iki sezonda birlikte çalıştığı Van Ginkel'in birkaç gün içinde Sarı-Lacivertli takımla resmi sözleşme imzalaması bekliyor. Chelsea ile 2020 yılına kadar sözleşmesi olan Hollandalı orta saha oyuncusu 1 yıllığına kiralanacak. Cocu ile birlikte PSV'de önemli işlere imza atan Ginkel, geçen sezon 33 resmi maçta 16 gol atarken, 5 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

KANARYA'NIN YENİ HEDEFİ BAS DOST

F.Bahçe'nin transferdeki yeni hedefi ise Sporting Lizbon'da futbolcuların saldırıya uğramasınan ardından sözleşmesini feshetme yetkisini kullanan forvet oyuncusu Bas Dost. Kanarya, Hollandalı golcü için UEFA'nın bonservis bedelini belirlemesi bekleniyor. Böyle durumlarda bonservislerin çok daha uygun bir fiyata çekildiği ifade ediliyor. UEFA'nın açıklamasının ardından Bas Dost'a imza attırılacak..

Haberin Devamı
YORUM YAZ