MENÜ

Phillip Cocu'dan ilk açıklama

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu, yaptığı ilk açıklamada "Böyle önemli bir kulübün parçası olmaktan gurur duyuyorum. Oyuncularla çalışmayı ve Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftarlarımızın önünde takımımıza liderlik etmeyi dört gözle bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Phillip Cocu'dan ilk açıklama

Aykut Kocaman'la yollarını ayıran Fenerbahçe, teknik direktörlük görevi için Phillip Cocu'da karar kıldı. Sarı Lacivertli ekiple 3 yıllık sözleşme imzalayan Hollandalı teknik adam, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, göreve başlamak için sabırsızlandığı söyledi.

Phillip Cocu'nun Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak yaptığı ilk basın açıklaması şu şekilde:

“Kulübün yakın gelecek için hazırladığı planlardan çok etkilendiğimi söylemeliyim. Fenerbahçe harika bir kulüp, Ali Koç ve Damien Comolli’nin bana anlattığı vizyon, fikirler çok ümit verici. Böyle önemli bir kulübün parçası olmaktan gurur duyuyorum. Oyuncularla çalışmayı ve Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftarlarımızın önünde takımımıza liderlik etmeyi dört gözle bekliyorum. Bu yolculuğa başlamak için sabırsızlanıyorum.”

PSV'ye duygusal veda mesajı

Hollandalı teknik adam, PSV Kulübüne ve taraftarlara da veda etmeyi unutmadı. Kişisel Instagram hesabından yayınladığı mesajda "Burada hoca olarak kendimi çok geliştirdim. Bu şansı bana bu şehir verdi. Herkese teşekkür ediyorum. Futbolculuk kariyerimde nasıl geri döndüysem, teknik adam olarak da bir gün tekrar buraya geri döneceğime inanıyorum. Kulübüme ve bu şehre teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ