MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

21 Haziran Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

ZEKİOĞLUM ve YARAMAZ Tay Koşularında En Şanslı İsimler

1.Ayak: 1500 metrede yapılacak olan koşu 3 yaşlı tayların orta mesafede çekişmesine sahne olacak. Kazandıkları yarışlara bakarsak Vavendu, Rio Blondie, Cricoor öne çıkacak isimlerdir. Vavendu 1200, 1200, 1400, 1400 metrede 4 birincilik, Cricoor 1300, 1900, 1900, 2000 metre ile 4 birincilik, Rio Blondie ise 1300, 1400, 1300 metrelerde hepsi kumda 3 birincilik sahibidir. 1500 metre bu taylardan ikisi için birincilik mesafesinin biraz üstü, Cricoor için ise daha aşağıda gözüküyor. son dönemde kazanamamış olsa da Talia Hanım da formda gözüküyor. Dear Molly ve İbrişim sürpriz atlarımdır.

2.Ayak: Kariyerine ikincilik ile başlayan Zekioğlum bu kez birinciliğe koşar. Geçen yarışında güzel bir sprint atan bu tay kazanmaya yaklaşmış ancak birinciliği elde edememişti. Bu kez start alacağı bu grupta şansı oldukça fazla gözükmekte olup My Sultan, Abjarkaya, Sultanbatur, Sultanlar Sultanı gibi en az 264 bin ile 808 bin arasında kazanmış 4 kardeşi bulunan bu tay banko yazılabilir.

3.Ayak: Son dönemde üst seviye koşularda şansını deneyen isimlerden Hafo Adana ’da Peri Lina ardında ikinci kaldığı koşudan bu yana derece olarak giderek vasatlaştı. Ancak son iki yarışının Gr.1 olması ile Hafo bu kez uygun rakipler arasında kazanabilir. Takip listemizde olan isimlerden Akon ikinci atımdır. Ümitli ise form durumu ile çıkışını deva ettirecektir. Efso ve Asi Meriç sürpriz tercihlerim.

4.Ayak: Black Chinese ’in kazandığı 1900 metre son yarışında ikincilik yapan I Saw The Sun formundaki ilerleme ile öne çıkacaktır. Mesafede en iyi dereceye sahip olan Dedemşah koşuyorum dediği gün her grupta söz sahibi olur. Beyaz Bulut hata kollayacaktır.

5.Ayak: Kariyerine 4 ’üncü olduğu yarış ile başlayan Yaramaz isimli tay ilk şansı almalıdır. Ayabakan yavrusu bu tay Azant, Asteroid gibi güçlü isimler yanında ilk yarışını koşmuştu. Günün ikinci risk edilir ismi olarak görüyorum.

6.Ayak: Günün kapanış koşusunda çok sayıda isme şans vereceğim. İlk atım tabii ki formda Ünsalmış olacak. Geçen yarışında Karamenduh ardında ikinci kalan bu atın kazanacak durumda olduğunu görüyorum. Rakibi ise 1 nolu Starbir olacak. Daha sonra sırasıyla Uçanateş, Arslandikeni, Karaberk, Sürelbey ve Kemerhisar ’a sürpriz ºansı verelim.

1,4,2,5,7,10 // 6 // 4,3,9,5,2 // 6,3,2 // 6 // 2,1,3,13,4,12,11

Haberin Devamı
YORUM YAZ