MENÜ

Hooijdonk'tan Phillip Cocu hakkında çarpıcı yorum

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Pierre van Hooijdonk, sarı lacivertli ekibin teknik direktör adayı Phillip Cocu'yu şu sözlerle değerlendirdi. Hooijdonk, Cocu için çarpıcı ifadeler kullandı.

Hooijdonk'tan Phillip Cocu hakkında çarpıcı yorum

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Aykut Kocaman ile yollarını ayırdığını bugün duyuracak olan Fenerbahçe Yönetimi, yeni teknik direktörü Phillip Cocu'yu da bu hafta İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor. Hollandalı teknik adamın menajeri ile her konuda anlaşan Fenerbahçe, PSV'ye bir miktar tazminat ödedikten sonra Cocu'yu resmi olarak açıklayacak. İmza için geri sayan Hollandalı çalıştırıcı hakkında Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Pierre van Hooijdonk da flaş yorumlarda bulundu.

Hollanda basınına konuşan Hooijdonk, "Fenerbahçe büyük imkanları olan üst düzey bir kulüp. Cocu tercihi şaşırtıcı oldu ama bu onun için bir fırsat olabilir. Cocu bu fırsatı kullanmak istiyor. En doğal hakkı. F.Bahçe ligi ikinci bitirmesine, kupa finalinde kaybetmesine rağmen geçen sezonu kötü geçirmedi. Phillip'in orada kazanacağı çok şey var" dedi.

4 MAÇ KAYBEDERSE EVİNE DÖNER
Cocu'yu Türkiye'deki bir konu hakkında da uyaran Hooijdonk, "Türkiye'deki ortam çok çılgın olabiliyor. Yani eğer 4 maç kaybederseniz, evinize gönderilebilirsiniz" şeklinde konuştu.

YARDIMCISI GELMİYOR!
Phillip Cocu'nun PSV Eindhoven'daki birinci yardımcısı Ruud Brood bir açıklama ile Hollanda'da kalmak istediğini bildirdi. "PSV'ye bir sözüm var" diyen Brood, bitecek sözleşmesini yenilemek istediğini ve Cocu'dan bağımsız olarak kalacağını vurguladı. Phillip Cocu'nun Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlüğü için ise PSV'de yine birlikte çalıştığı Chris van der Weerden'in ismi geçiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ