MENÜ

Badou Ndiaye için 25 milyon euroluk teklif!

Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'dan tam 16 milyon euroluk bedelle Stoke City'ye transfer olan Badou Ndiaye için 25 milyon euroluk teklif yapıldı.

Badou Ndiaye için 25 milyon euroluk teklif!



Stoke City'nin küme düşmesiyle hem Premier Lig'den hem de Türkiye'den birçok kulübün peşinden koştuğu Badou Ndiaye için, Championship'i lider bitirip Premier Lig'e çıkan Wolverhampton'dan tam 25 milyon euroluk teklif yapıldı.

Bedava-Kiralık opsiyonu açık!

Stoke City, çok ciddi bir bonservis almadan 27 yaşındaki oyuncuyu bırakmak istemiyor ancak oyuncunun kiralık gitme durumuna da aynı oranda olumlu yaklaşıyor.

Çünkü gelecek sezon için güçlü bir kadro kurarak yeniden Premier Lig'e dönme hesapları yapan Stoke, Ndiaye'nin Şampiyonlar Ligi'nde ya da Premier Lig'de güçlü bir takımda büyük tecrübe elde etmesine pozitif bakıyor.

Galatasaray'ın şansı yüksek

Senegalli'nin, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi çok istemesi Sarı Kırmızılılar'ın şansını bir hayli yükseltiyor.

Galatasaray'ın ya da herhangi bir Türk takımının Ndiaye'yi bonservisiyle alması ekonomik şartlar nedeniyle imkansıza yakın ancak oyuncunun kiralık olarak transfer olma durumu yüksek.

Stoke, Ndiaye'nin kararına saygılı

Kulüp burada oyuncunun hangi kulübe gitmek istediğine daha çok önem veriyor. "Bonservisle satarız" gibi bir iddiaları yok. Hatta gelecek sezon Ndiaye'yi tekrardan kadro görmek istedikleri biliniyor.

Hakan Ateşler


Galatasaray Ismael Bennaccer transferinden vazgeçmiyor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ