MENÜ

İyilik Meleği Mesut Özil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la çekilen fotoğrafları nedeniyle Almanya'da taraftarların hedefindeki isim olan Mesut Özil'in aslında nasıl farklı bir yüzü olduğu sosyal medya paylaşımında ortaya çıktı. Özil, futbolculuğunun yanı sıra saha dışı yaşantısı ile de herkese örnek olabileceğini bir kez daha kanıtladı.

İyilik Meleği Mesut Özil

Almanya ile Türkiye arasında geçtiğimiz günlerde Türk asıllı Alman futbolcular krizi yaşanmıştı. Başrolde de iki isim vardı. Mesut Özil ve İlkay Gündoğan. Hatta son olarak Almanya-Avusturya maçında hem Mesut hem İlkay Gündoğan'ı ıslıklayan Alman taraftarlar, Suudi Arabistan ile oynanan maçta da İlkay Gündoğan'ı yine ıslıklamışlardı.

Bu tepkiler neticesinde futbol yaşantılarını devam ettirmeye çalışan futbolcuların aslında topluma nasıl örnek bir futbolcu oldukları da gizli yaşantılarında saklı.

Oynadığı futbolun yanı sıra saha dışında hiç bilinmeyen yanları ile dikkat çeken Mesut Özil'in aslında ne kadar şefkat dolu bir yüreği olduğu Instagram'da son yaptığı paylaşımda ortaya çıktı.

Yıldız futbolcu, BigShoe platformunda dünyaca ünlü yıldızlar ile yardıma mutaç insanlara ulaşmaya çalışıyor. Yaptığı paylaşımda insanları duyarlı olmaya çağıran Mesut Özil, bu kampanya dahilinde 2016'da Manchester United'ın süperyıldızı Paul Pogba ile görev aldığı da paylaşımdaki notlardan anlaşıldı.

İşte Mesut Özil'in paylaşımı:

2014'ten beri dünyanın her yerindeki ameliyatlara ihtiyaç duyan çocuklara yardım eden BigShoe vakfını destekliyorum. BigShoe ile birlikte, çocukların hızlı tedavi göremediği yerlere Alman ve İsviçreli doktorları ve tıbbi cihazları getiriyoruz. 2014'te Brezilya'da çocuklara yardımcı olduk. 2016'da Paul Pogba ve BigShoe ile ortaklaşa olarak Afrikalı çocuklara yardımlarımızı gerçekleştirdik. Şimdi sizin de desteklerinizle İsviçreli doktorları zor durumda olan hastalara yardım etmesi amacıyla Rusya'ya getirmek istiyoruz.

Bir başlangıç olarak tüm destekçilerin ihtiyaç sahiplerşne ulaşmak için bir bağış platformu olan BigShoe'yu öneriyorum. Lütfen aklınızda bulundurun: Ne kadar küçük olursa olsun, her yardım çocuğa yardım ediyor!

İyilik Meleği Mesut Özil



Haberin Devamı
YORUM YAZ