MENÜ

Transferde Manchester United'a hücum

Transferde yıldız isimlerin de peşine düşen Fenerbahçe, İngiliz devi Manchester United’daki durumları belirsiz gözüken Juan Mata ve Blind’in yanı sıra Kırmızı Şeytanlar’la sözleşmesi sona eren Luke Shaw için devreye girdi.

Transferde Manchester United'a hücum

sezon Süper Lig’de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe, daha güçlü bir kadro kurmak adına yıldız oyuncularla temaslarını sürdürüyor. Geçtiğimiz gün görevde kalıp kalmayacağı belli olmayan teknik direktör Aykut Kocaman’ın, Başkan Ali Koç’la bir görüşme gerçekleştirdiği ve takımdaki eksik bölgeleri raporunda ilettiği öğrenilmişti.

Bu doğrultuda listesinde birçok oyuncu bulunan Sarı- Lacivertliler’in, son olarak Manchester United’daki gelecekleri belli olmayan Juan Mata ve Daley Blind’in yanı sıra sözleşmesi sona eren Luke Shaw için harekete geçtiği bildirildi. Uzun yıllar İngiltere’de Arsenal ve Tottenham gibi önemli kulüplerde çalışan Kanarya’nın yeni Sportif Direktörü Damien Comolli’nin, Kırmızı Şeytanlar’la sözleşmelerinin bitmesine 1 yıl olan atak orta saha Mata ile stoper Blind’in durumlarını sorduğu, sol bek Shaw için de menaceriyle temasa geçtiği öne sürüldü.

Bursaspor yeniden Fernandao'yu istiyor

Tüm gözler Mourinho’da

Bonservisi elinde olduğu için Shaw’ın transferi daha kolay gözükürken, Mata ile Blind için henüz United’ın teknik direktörü Jose Mourinho’nun nasıl bir yol haritası belirlediği henüz netleşmedi. Kanarya ise Comolli üzerinde gelişmeleri yakından takip etmeyi planlıyor.

Ümit Özat'tan flaş açıklama

Haberin Devamı
YORUM YAZ