MENÜ

Abdülkadir Ömür zirvesi

İngiliz ekibi Leicester City'nin 20 milyon Euro'yu gözden çıkardığı Abdülkadir konusunda başkan Ahmet Ağaoğlu devreye giriyor. Bordo-Mavililer’in patronu,en kısa zamanda genç yıldızla görüşecek ve düşüncelerini öğrenip kararını verecek.

Abdülkadir Ömür zirvesi

Trabzonspor adına kötü geçen sezonda Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı gibi 2 genç yeteneği kazanmak büyük bir moral olmuştu. Bordo-Mavililer, şimdi bu değeri katlanan yıldızların geleceğini tartışıyor.

Her 2 futbolcuya da ciddi teklifler var ama ilk kapıyı çalan, Abdülkadir için İngiliz temsilcisi Leicester City oldu. Premier Lig temsilcisinin Trabzonspor’un alt yapısından yetişen oyuncu konusunda 20 milyon Euro’yu (Yaklaşık 112 milyon TL) gözden çıkarmıştı.

Beşiktaşlı taraftarlardan Talisca’ya şok!

Sonra Okay ve Yusuf

Abdülkadir’i de heyecanlandıran bu teklife yönetimin vereceği yanıt merak konusu olurken, tarafların en kısa zamanda buluşacağı öğrenildi. Hatta transfer için bizzat Ahmet Ağaoğlu’nun devreye gireceği ve kararsızlık yaşayan futbolcusuyla başbaşa bir görüşme gerçekleştireceği bildirildi.

Bu görüşme aynı zamanda Abdülkadir’in de geleceğini belirleyecek. Ağaoğlu’nun adı Avrupa’nın devleriyle anılan Okay ve Yusuf ile de buluşup durum değerlendirmesi yapması bekleniyor.

Galatasaray için Premier Ligi reddetti!

Haberin Devamı
YORUM YAZ