MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

Cuma İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

08 Mayıs Haziran Cuma İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Maiden Arap Tay Koşularında AFACAN ve MAKRİKÖY form olarak yeterli isimler

1.Ayak: Arap taylarının bu koşusunda ikinci startında KG ile farklı koşan ve ikincilik yapan Afacan banko yazılabilir gözüküyor. Bu atın yanına rakip yazacaklara Rengial öneririm.

2.Ayak: Çim pist sonuçları ortada olan Alişir bir kez daha iyi koşacaktır. Balık Kaan iyi durumunu koruyor artık kazanmak isteyecektir. İzyaz harika form tuttu bir kez daha iş yapacaktır. Koçarbey ihmale gelmez. Özpar formda atlardan bir diğer ve Özalak bu kez İstanbul’da koşacak. Cabbar Reis ve Yakutiye sürpriz isimlerdir.

3.Ayak: Genelde çim pistte start aldıkları son yarışları ile bu gruba gelen atlardan Queen Leonessa en formda gözüken isimdir. Green Hill kazanırken çimde ikinci kalan bu tay Şirince ve Okypeta’nın kazandığı koşular ve öncesinde Kartepe pistinde ikincilik yapıştı. Rakipler arasında ayırım yapamadığım 4-5 isim olunca Obra Reis, Shahbandar, Lions Rose, Viking Man, Flashdance ve Matchless sırasıyla bütçeniz ölçüsünde çok ata şans verin.

4.Ayak: Şampiyon Yavuzhan adına yapılacak olan koşuda ilk şansı 1900 metre çimde Şükrü’ye vereceğim. Son yarışında nihayet kazanarak toparlanan Şükrü bir kez daha iyi koşacaktır. Kınalı Kuzu ise sert gruplarda istediği sonuçları alamamış olsa da bu tip gruplarda her zaman söz sahibi olur. Daha sonra Atmaca Beyi ve Işkınat tercih etmek istesem de Aslan Parçası ve Alderamin gibi yeterli formu olan isimler ile bu grupta gelmez gözüken at yok gibi.

5.Ayak: 1300 metrede Arap taylarının bu koşusunda Makriköy favorimdir. İlk yarışında sentetik pistte ikinci olurken göz dolduran bu tay daha sonra çim pistte koşmuştu. Çim pistteki koşusunda düzlük boyunca etkili sprint yapan ancak kazanacak kadar yeterli olmayan Makriköy bu kez birinciliğe çok daha yakın olup bankomdur.

6.Ayak: Günün kapanış koşusu 1300 metrede yapılacak olup kalabalık yarışın sürprize açık olduğunu görüyoruz. Kazandığı tek koşu 1500 metrede satış-3 olan Ateşim bu yarışta ilgi çekici koşabilir. Geçtiğimiz yılki birinciliği sonrasında uzunca bir ara veren Ateşim bu yıl Şubat ayından bu yana 5 kez koştu. 1200 çimde 5’inci kaldığı ve Acceleration tarafından kazanılan koşudan sonra 1600 metrede Yenilmez’in grubunda 7’inci kalan bu at çıkış yapacaktır. Lady Carina, Altın Kafes, Jettay, Gülan Binda, Shere Khan ve Scifo diğer şans verdiğim atlardır. Diamond Dash ve Lifetime beklediğim istikrarı sağlayamıyor ama bu grupta iş yapabilir.

1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak
1 1 3 5 5 11
7 1 4 6
5 6 3 12
4 4 1 2
2 7 7 7
10 2 2 1-8
8-11 5 6 5-3



Haberin Devamı
YORUM YAZ