MENÜ

Eray Balcı'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

4 Haziran Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

DİLBER GÜLÜ VE DİĞERLERİ...

1.AYAK: Kağıdına baktığımız zaman bu mesafe en yatkın tay olarak gözüken FLICKAM son etkili ikinciliğinin ardından bugünün en şanslı tayı olur. Red Bishop’a dayanan anne kan hattıyla bu mesafeleri de yapabilecek olan CİHANA BEDEL ve daha önceki yorumlarımda anne Alessia’nın kumun kalitesi Spectrando ile anneden kardeş olduğunu dile getirdiğim TAYLANHAN inişli çıkışlı yarış grafikleriyle çok güvendiğimiz koşularda bizleri yanıltmış isimlerin mücadelesini az atla geçmek isteyecek kuponlar için yeterlidir. Daijin/Padme orijiniyle mesafe koşacak isimlerden biri olan PIRATE KING Taliphan’ın temsilcisi ŞAHİNKARDEŞLER ve yarış kariyeri süresince ağırlıklı olarak uzun mesafelerde başarı sağlamış bir kısrak olan Medvina’nın oğlu MAYDO HAN sağlam kuponlarda ihmale gelmez.

2.AYAK: Üç aylık aradan sonra iki yarış görüp kondisyon açığını gideren DİLBER GÜLÜ kazanıp morallenmek istiyorsa bundan uygun bir grup bulamazdı. Daha önce hiç deneyimi olmadığı bir piste çıkacak olmak gibi dezavantajı bulunsa da kalite olarak bu rakiplerden çok daha üstün gördüğüm kısrağı günün bankosu olarak öneriyorum.

3.AYAK: Adana’da ki çim yarışlarının ardından Şanlıurfa pistinde start aldığı ilk koşuda 1200 mesafesini 1.29.79’luk derecesiyle dördüncü kalan AMORAK ve aynı mesafenin en iyi dereceye sahip tayı ŞEKERSEVGİ şu an ki formlarıyla diğer tayların çok daha önünde gözüken isimler. Bu yıl koşmaya başlayan yavrularıyla Şimşeğinoğlu’nun erken gelişen/hazırlanan taylar verdiği detayı dikkat çekiyor olup HİMALAYA kuponlara ilave edeceğimiz bir üçüncü tay olmalıdır. Adana’dan ikincilikle dönen GÖKDEMİR ve çok iyi hazırlıklarıyla AYDINOĞLU maiden mücadele için daha sonra değerlendirmeye alacağımız taylar olmalıdır.

4.AYAK: Formda rakibi Asteriks arkasında ikinci kalan BÜLEKKAYA bu sıklet şartlarında öncelikle kuponlara yazılmalıdır. Mesafenin istikrarlı safkanı İNANLI OĞLU seriye bağlayan HIZLI ZELİŞ ve bu kez rakiplerine kilo verecek olan KAFKAS RÜZGARI sırasıyla rakipleri olur.

5.AYAK: Hep iyi koşup çok zor kazanan BIG DOLPHIN’in ikinci kez Ferit Yardımcı idaresinde start alacağı koşuda, makus talihini değiştirip yarış kariyerinin ikinci birinciliğine uzanabilir. Yarışa tempo verebilecek isimlerin çokluğu FIRST IS FIRST ve ISTANBUL HOUSE ikilisine yarayacaktır. OTANTİK ve SADO BY SADO geniş bütçeli kuponlar için önereceğim safkanlardır.

6.AYAK: Çok tatminkar ilk yarıl deneyiminin ardından iki aylık araya giren MEKANİZMA yeterli hazırlıklarıyla gireceği koşuda favorimdir. Altılı ganyanın kapanış ayağını oluşturan maiden koşuda; EFSANEBALTA, GELENAY, ŞANSLI YALÇIN ve SABAHINKIZI sırasıyla rakipleri olur.

7-3-2-1-11-4///3///1-14-11-6-2///11-4-3-9///6-3-5-2-10///5-2-11-8-15

Haberin Devamı
YORUM YAZ