MENÜ

Servet Yardımcı: Kiev'de yaşanan sorunlar bizde olmayacak

Türkiye Futbol Federasyonu başkan yardımcısı Servet Yardımcı, 2020 Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'a verilmesiyle ilgili Reuters'e açıklamalarda bulundu.

Servet Yardımcı: Kiev'de yaşanan sorunlar bizde olmayacak

2005 yılında İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Şampiyonlar Ligi finaliyile ilgili olarak "O dönem stat henüz tamamlanmıştı. Oraya giden tek yol vardı. Şimdi bunların hepsi değişti. İstanbul çok farklı... O dönem ve bu hafta sonu Kiev'de yaşanan sorunların İstanbul'da oluşacağını kesinlikle düşünmüyorum." dedi.

"O dönem belki de bizim için erkendi"

Yardımcı, İstanbul'un ulaşım probleminin de olmadığını belirterek, "Bugün, yol bağlantılarıi, raylı ve yer altı sistemler derken İstanbul'da 2005'ten bu yana çok şeyin değiştiğini görüyoruz. O dönem belki de bize verilen bu final erkendi. Çok fazla tecrübemiz yoktu. UEFA otoritelerine güvenlik garantisi verdik. Finansal konularda da garantiler verdik. O dönem uçak bileti fiyatları konusunda da taraftarlar sorun yaşamıştı. Bugün Kiev'de de aynı sorunlar mevcuttu ama biz bunların hiçbirinin yaşanamayacağının sözünü ve garantisini verdik. " şeklinde konuştu.

Bilindiği üzere Atatürk Olimpiyat Stadı, UEFA'nın seçiminde Portekiz'in Estadio da Luz Stadı'nı geride bırakmış ve 2020 Şampiyonalr Ligi finaline ev sahipliği yapmaya hak kazanmıştı. Servet Yardımcı ayrıca UEFA İcra Komitesi üyeliği görevini de yürütüyor.

Spor Toto Süper Lig’de taraftar sayısı yüzde 43 arttı



Haberin Devamı
YORUM YAZ