MENÜ

Aykut Kocaman istifa ediyor!

Fenerbahçe'nin hocası Aykut Kocaman kararını verdi, birkaç gün içinde uygulayacak!

Aykut Kocaman istifa ediyor!

Bir süredir konuşulan Aykut Kocaman’ın istifası ile ilgili son durum netlik kazandı. Fenerbahçe hocası önümüzdeki birkaç gün içinde istifasını verecek.

1 yıl daha sözleşmesi bulunan Kocaman’ın, haziran başındaki başkanlık seçimi nedeniyle “nezaketen” istifa edeceği öğrenildi. Takımın 2-3 futbolcu takviyesiyle çok iyi noktaya geleceğini öngören Kocaman, böyle bir düşüncesi olmasına rağmen adaylardan Aziz Yıldırım ya da Ali Koç’tan hangisi kazanırsa kazansın, seçilecek başkana “ayak bağı olmamak” adına istifa edecek.

Martin Skrtel'den yalanlama

Başkan Aziz Yıldırım ve başkan adayı Ali Koç ile ilişkileri iyi olan Kocaman, yine de ikisinin de “elini rahatlatmak” amacıyla istifa kararını aldı. Yakınlarına, bu kararının klasik bir istifa olarak algılanmaması gerektiğini anlatan Kocaman, bu şekilde iki başkan adayının kendisi hakkında vereceği kararı kolaylaştırmak ve tercihlerine saygısını göstermek istediğini belirtti. Edinilen bilgilere göre, Kocaman, genel kuruldan çıkacak başkan ile konuşacak ve kendisiyle devam edilmek istenirse, görevini sürdürecek.

Aykut Kocaman, bir yandan istifası ile ilgili hazırlığını yaparken, diğer yandan da takımla ilgili ayrıntılı raporunu hazırladı. Bu raporda kalmasını ve gitmesini istediği futbolculara ilişkin görüşlerini açıklayan Kocaman, yeni dönemde eskinin sıkıntılarının yaşanmamasını hedefliyor. Kocaman’ın gelecek yıl için bir stoper, orta sahaya bir sol iç ve bir kanat oyuncusu istediği belirtiliyor. Kocaman’ın ayrıca 1 yıl boyunca iletişimci olmadan çalıştığını ve bunun büyük sorunlara yol açtığını raporuna eklediği öğrenildi.

Kaynak: Hürriyet

Ali Koç: Kocaman'ın hatası var


Ali Koç'un hedefi kiralık yıldızlar

Haberin Devamı
YORUM YAZ