MENÜ

Osman Yılmaz'ın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Kocaeli at yarış tahminleri

22 Mayıs Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

MORE THAN A GAME Günün Bankosu

1.AYAK: İkinciliklerinin ardından geliştirdiği formu ile SELİNCAN kendini iyi tanıyan binicisi ile Maiden'e veda etmeye yakın gördüğüm ilk isimdir. Tabelayı tamamladığı yarışı ardından devam eden iyi durumu ile FIRTINA ŞİMŞEK, yakın ara ikinciliği ile formunda gelişme olduğunu gösteren HEWAL, fit durumdaki KIZIL KARTAL bu safkana rakip olarak önereceğim isimlerdir. Geniş kuponlarda PRINCESS BALOV ve RAWS LI BEWAIL değerlendirilmesi gereken isimlerdir.

2.AYAK: Başarılı yarışlarının ardından koruduğu mükemmel formu ile PAMUK BABA uyumlu binicisi ile yine rakiplerini avlayabilir. İstanbul pistinde tatminkar yarışlar sergileyen CATCHMEIFYOUCAN uygun grupta en ufak hatayı affetmeyecektir. Formunu beğendiğim SİVASLI tam pist ve mesafesinde uyumlu binicisi ile rakiplerini avlayabilir. Fit durumdaki KEREMTOSH ve İzmir'den iyi durumda gelen BABA KRAL daha sonra şans verdiğim isimlerdir.

3.AYAK: İstanbul'dan iyi durumda gelen ODDJOBB yatkın olduğu mesafede uygun grupta bana göre birinciliğin en güçlü adayadır. Son yarışlarını ölçü almadığım OĞLUM OZAN devam eden etkili formu ile bu safkanın yakın takipçisi olacaktır. Son yarışı dahil formunu beğendiğim OSMANİYE ÇOCUĞU rakiplerinin en ufak hatasını affetmeyecektir. Zevkli mücadeleden galip ayrıldığı yarışı ardından muhafaza ettiği güzel formu ile GÜRMAN AĞA ihmale gelmez.

4.AYAK: Ankara ve Kocaeli pistinde kazandığı yarışları ardından koruduğu kusursuz formu ve uyumlu binicisi ile MORE THAN A GAME yine rakiplerini geride bırakibilir. Günün sağlam teki olacaktır.

5.AYAK: Başarılı yarışlarıyla adından söz ettiren formda EMBİR HAN kendisini iyi tanıyan binicisi ile yine fotoyu önde geçebilir. İzmir'den formda gelen FENERLİCAN bu safkanın ensesinde olacaktır. Lehine pist ve mesafede ÇERMİ KHAN devreye girebilir. Formda MERTADAM ekürisininde yardımı ile hataları en iyi şekilde değerlendirecektir. Tabelada yer aldığı son startında formunda kıpırdamalar olduğunu gösteren FORDA TEK en ufak hatayı affetmeyecektir.

6.AYAK: Günün son ayağında 3 yaşlı İngilizlerin Maiden mücadelesinde öne çıkan iki isim NEW EPOCH ve STEEL AND FIRE. Bu iki safkanın sonlardaki zevkli mücadelesi nefesleri kesecek. Ayırt etmeminizi öneyirum. Bol kazançlar, bol kazançlar...

14,12,2,3,13,7
5,4,10,2,3
2,1,3,7
3
2,3,1,6,4
8,9

Haberin Devamı
YORUM YAZ