MENÜ

Hüseyin Cimşir, transfer çalışmalarına başladı

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 5. sırada tamamlayan Trabzonspor’da teknik adam arayışları halen devam ederken ilk yardımcı antrenör Hüseyin Çimşir oldu.

Hüseyin Cimşir, transfer çalışmalarına başladı

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Sel'in haberine göre; Trabzonspor'da teknik direktör arayışı devam ederken birinci yardımcı antrenör ise belli oldu. Gelecek sezon öze dönüş harekatı başlatmak isteyen bordo-mavililer, eski oyuncusu Hüseyin Çimşir ile yardımcı antrenörlük konusunda anlaştı. Sözleşme imzalayan Hüseyin Çimşir'in üç gündür Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Futbol Genel Koordinatörü Özkan Sümer ile birlikte transfer çalışmaları yürüttüğü öğrenildi. Teknik direktörlük kariyerine Haçkaspor'da U14 sorumlusu olarak başlayan Hüseyin Çimşir, ardından Akhisarspor, Osmanlıspor ve Konyaspor'da Mustafa Reşit Akçay'ın yardımcılığını yaparken, Kayseri Erciyesspor'da ise Fatih Tekke'nin yardımcılığını yaptı.

ÖNCE YABANCI HOCA
Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'la yolların ayrılmasından sonra yeni sezon takımın yabancı bir teknik adama emanet edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu konudaki çalışmaları yöneten Futbol Genel Koordinatörü Özkan Sümer'in yönetime vereceği rapor bekleniyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu da teknik adam konusunda yaptığı açıklamada, "Birlikte aynı şeyi paylaşıp, aynı hedefe yürüyecek, aynı fedakarlığı gösterecek, yarın öbür gün o da gidip 8. noterden ödeme sıkıntısı olduğu zaman ihbar veya ihtarname çekmeyecek insanlarla hedefimize gidebiliriz" demişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ