MENÜ

Eray Balcı'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

21 Mayıs Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

21 Mayıs Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

ZORLU PROGRAMDA TEKİMİZ SON AYAKTA...

1.AYAK: Adana serüvenlerinden ciddi hayal kırıklıkları ile ayrılan CALIFORNIA için Şanlıurfa ve diğer Doğu illeri deneyimleri hep daha istikrarlı olmuştur. Bugün yarışı koşturduğumuz zaman, temposunu bozabilecek bir rakibinin olmayışıyla startla birlikte öne düşeceği koşuyu çıktığı gibi kazanabileceğini düşündüğüm safkana ilk şansı veriyorum. Bu pistte start aldığı 38 koşunun 12’sini kazanmayı başarıp sadece 7 koşusunda tabelanın dışında kalan, istikrar abidesi BALCKS WINNER her ne kadar bir yılı aşan bir birincilik hasretine sahip olsa da bu rakipler topluluğu yanında bu şanssızlığına son verebilir. Yarışı nerelerde bitireceği, koşuya ne kadar sağlıklı başlayacağı ile doğrudan odaklı olan SİVEREKBEYİ son üç birinciliğinde birlikte start aldığı aprantisi Mustafa Işık idaresinde BABA ABDULLAH ve beş aya yakın bir zamandır koşmayan WHITE IRON bilinen kalitesiyle ihmale gelmez.

2.AYAK: Bir süre geri alındıktan sonra sorunları giderilen METİN BABA Elazığ pistinde elde ettiği üçüncülüğü sonrası öncelikle kuponlarda şans verilmesi gereken isim olmalıdır. Bu yıl hiç olmadığı kadar iyi durumda olan ÇAKABEY ve aylardır takibimizde olan BIG DOLPHIN ikilisi öncelikli rakiplerdir. Önlerde benzer stilli rakiplerden etkilenmezse TOVİN bu yıl 5/2 yapıp sadece bir kez tabeladan düşen CHEAT ve bu kez Ferit Yardımcı idaresinde piste çıkacak olan HARMANDALI günün sürprizini gerçekleştirebilir.

3.AYAK: Avan ve Güvenbakan ikilisinin yarışa verecekleri yüksek sürat en çok; PEKKURT ve YALNIZKARTAL ikilisine yarayacaktır. Kısa mesafeli koşuyu az atla geçmek istiyorum diyecek dostlarım için bu isimler yeterli olur. AVAN, TURABİ ve GÜVENBAKAN ile daha rahat bir koşu izleyebiliriz.

4.AYAK: Uzayan mesafe ile ilgili tereddütlerim olan QUEEN NALA bu handikaba ilave, çok yüksek tempolarda başlayan ve aynı şekilde devam eden son yarışında bu yükü çeken rakibine uyunca sonlarda adeta olduğu yere basmaya başlayıp üçüncü kalmıştı. Bugün mesafenin kısalmış olması ile önceliği bu kısrağa verelim. Yedi ay kadar ara verip geri dönüşünde iki yarış gören MY WILL seri stiliyle çıktığı gibi bitirebilir. PRITE KING ve RODOLFO daha sonra şans verilmesi gereken taylardır.

5.AYAK: Kalite olarak bu rakiplerden çok üstün gördüğüm DOLLY LOVE bu pistte ilk kez koşacak olmaktan etkilenmezse maiden koşunun kazananı olur. Son parlak yarışı sonrası DYNAMITE HARMONY start sorunu yaşamazsa LADY IRMAK kalitesinin çok gerisinde kalan SUPER MARIO Noche Cool gibi kısa mesafelerde icraatını yapmış bir kısrağın yavrusu BROOME ve Prince Of Krakow gibi kalitenin anne kardeşi olan SANCAR BABA sırasıyla rakipleri olur.

6.AYAK: Bugüne dek start aldığı koşularda ayağına seri bir tay olduğunun izlenimini veren MELUKE 1 start avantajını elinde bulundurduğu koşuyu çıktığı gibi kazanan kısrak olur.

4-1-6-3-7///3-4-12-5-1-6///3-4-1-7-5///2-14-5-10///11-6-13-9-10///2

Haberin Devamı
YORUM YAZ