MENÜ

Rudy Fernandez: Real Madrid'le oynadığınızda büyük baskı hissedersiniz!

Real Madrid'in kısa forveti Rudy Fernandez, Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Rudy Fernandez: Real Madrid'le oynadığınızda büyük baskı hissedersiniz!

THY Euroleague final maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe Doğuş ve Real Madrid'in coach ve birer oyuncuları soruları yanıtladı. İspanyol ekibinin kısa forveti Rudy Fernandez, sarı lacivertlilerin kendileriyle oynayacağı için büyük baskı altında olacaklarını söyledi.

Rudy Fernandez sözlerine şu şekilde devam etti:

Fenerbahçe'ye karşı oynamak ayrı bir motivasyon. Tabii ki Final Four'dayız. Ekip olarak buraya geldik. Hazırız ve sonunda zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. Final Four ve finalden bahsediyoruz. Ekip olarak amacımız kesinlikle iyi oynayacağız.

Fenerbahçe - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Final Four final)

Real Madrid'le oynadığınız zaman çok büyük bir baskı olur. Çok fazla taraftar var burada. Çok fazla sakatımız vardı. Çok zor bir sezondu bizim için. Doktorlar, fizyoterapistler herkes çok çalıştı. Sadece oyuncular ve antrenörler değil. Sakatlarımız vardı ama bir arada kalan bir takımdan bahsediyoruz. Şimdi hepimiz sağlıklıyız, hiçbir problem yok ve final için de hazırız. Çok büyük bir maç olacak bizim için. Avrupa'nın en iyi takımı olan Fenerbahçe'ye karşı oynayacağız.

Bireysel olarak performansımızı artırmamız gereken bir maç. Final maçı tabii ki daha zor olacak. Ekip olarak kalırsak, sonuna kadar mücadele edersek tabii ki sonuna kadar gidebiliriz. Evet dün de çok zor bir rakibe karşı mücadele ettik ama onların da bunu yaptığını söylemek lazım. Artık bu dakikadan itibaren biraz daha yarını düşünmemiz gerekiyor dünden ziyade. Bugün finale odaklanmak zorundayız.

Haberin Devamı
YORUM YAZ