MENÜ

Ahmet Ağaoğlu'ndan Yusuf ve Abdülkadir açıklaması

Bordo-Mavililer’in Başkanı Ahmet Ağaoğlu, günü kurtarmak için çalışmadıklarını belirterek, “Yanacaksak, adam gibi yanacağız. Yarım yamalak yanarsan, doğruları yapmazsan yandığınla kalırsın. Yanacaksak eğer dibine kadar yanacağız ama bazı şeyler değişecek” dedi. Ağaoğlu, özellikle Yusuf ve Abdülkadir’i en az 1 sene daha satmayı düşünmediklerini belirtti.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Yusuf ve Abdülkadir açıklaması


Trabzonspor’un 42’nci Olağan Divan Genel Kurulu, Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. İlk sözü alan Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, daha önce alkışlananların bugün Genel Kurul’da yer almadığını ve gelecek sezon yeni yönetimin çalışmalarını dikkatle takip edeceklerini belirtti.

Sürmen’in ardından kürsüye çıkan Başkan Ahmet Ağaoğlu ise maddi sıkıntılarla ilgili açıklamalarda bulundu. Kulübü devraldıklarında borçlarından da sorumlu olduklarını dile getiren Ağaoğlu, “Önceki gün 80 milyon TL’lik bir ek kredi çektik ve bunun ödemesini 8 yıla yaydık. Bu parayla da acelesi olan borçlarımızı kapattık. Yani şu an itibariyle aslında bir önceki yönetimin Ocak ayında ödemesi gereken, lisansa engel, transfer yasağının önüne geçici borçları ödedik” dedi.

‘İstersem Barça’dan yıldız alırım’

Kulübün oyuncu giderlerini yarıya kadar düşüreceklerini dile getiren Bordo- Mavililer’in patronu, “Profesyonel futbolcu maliyeti 180 milyon TL, bu yarıya inecek. 80 ya da 90’a inecek. İstersem Milan’dan, Barcelona’dan yıldız alırım, ‘Alın size transfer’ derim. Nasıl olsa paraları ödemiyorum. Ancak günü kurtarmak için çalışmıyoruz. Dedim ki yanacağız yanacaksan da adam gibi yanacağız. Yarım yamalak yanarsan, doğruları yapmazsan yandığınla kalırsın. Yanacaksak eğer dibine kadar yanacağız ama bazı şeyler değişecek” ifadelerini kullandı.

‘Düşünce var, temas yok’

Ağaoğlu, teknik direktör konusunda henüz bir karar vermediklerini de vurgulayarak, “Hoca konusu ile ilgili düşünce var ama temas ettiğimiz kimse yok. Bizim ile aynı hedefe yürüyecek fedakarlığı gösterecek, yarın 8 ya da 9 farklı noterden ihbarname çekmeyecek bir hocamız olacak” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Yusuf ve Abdülkadir satılmayacak!

Kulübün 2-3 yıl içerisinde gelir getirici birkaç ticari projeye de ihtiyaç duyduğunu kaydeden Ağaoğlu, bu projelerden birinin kurulacak Bordo-Mavi gayrimenkul şirketi olduğunu açıkladı. Ağaoğlu, kulüplerin oyuncu satarak gelir elde edeceğini, ancak özellikle Yusuf ve Abdülkadir’i en az 1 sene daha satmayı düşünmediklerini vurguladı.

Fatih Terim: Kaldığımız yer burasıydı!


Haberin Devamı
YORUM YAZ