MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

17 Mayıs Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

17 Mayıs Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Takip Listemizdeki İsimler FASHITIVE, OMER IN MY HEART

1.Ayak: 1400 metrede 3 yaşlıların Maiden mücadelesinde Didonato ilk şansı alacak isimdir. Girdiği koşularda genelde iyi koşan ama bir türlü kazanamayan bu atın bu kez daha etkili olması normal sonuç olur. Cape Town ve Adalyn ikilisi plasede şans verdiğim isimler daha sonra Noble Boy yazılır.

2.Ayak: Son yarışında favorim olan Fashitive bir ara kazanacak kadar güzel bir atakla dış kulvardan geldi ama son 100 metrede Albany’nin kuvvetli ataklarına direnememişti. Fashitive için bu kez kazanabilir diyelim ve güvenelim.

3.Ayak: Arap taylarının 1000 metredeki bu koşusunda kazandığı koşu ile takip listemizde yer alan Fahrenheit bakalım ilk çim koşusunda ne yapacak. Yarışın favorisi ise ilk yarışında 0.57.92’yi kolay yapan Mansure’nin Kaizbert’ten olan yavrusu Gökyüzü olacaktır. Kısa süre tecrübeleri ile Cibekoğlu ve İnficar hata affetmez isimlerdir.

4.Ayak: Anadolu Medeniyetleri Koşusu’nda Ömer In My Heart güveneceğimiz atlardan biridir. Kum pistte üst seviye performansı olan bu atın çim pistte ilk denemesi olan İstanbul’daki A3 koşuda Rhythm Divine kazanmıştı. Kum performansı çok iyi olan bu tay bankomdur.

5.Ayak: Çim pistte kısa mesafeli olan bu yarışta ilk şansı İnanlım’a vereceğim. Çim pistte son yarışında kazanarak formunu gösteren bu safkan iyi durumda geldiği bu koşuda en şanslı isimlerden biridir. Astrakhan, Özpar, Binbir gibi gücü belli isimler ayrımsız rakip olarak yazılabilir. Kaliteli isim Gürhanşah uzun bir ara verdi. Fırtına İbo ise 5 gün önce koştu tercihe göre yazılabilir isimler.

6.Ayak: 1400 metredeki Maiden koşuda mücadele zorlu olacak. Burulhan seri ikincilikler sonrasında çim pistte kazanarak seriyi sonlandırabilir. Çim pistteki son iki yarışı iyi olan Sarışın Kurt formuyla rakibidir. Akdere, Welkin, Jet Boy, Balistic Bullet, Space Gray ve Silver Light diğer şans verdiğim atlardır.

9 1 7 2 4 4
// // 1 7
2 2 2 9
8 4 3 12
5 6 6 6
5 3
0-8

Haberin Devamı
YORUM YAZ