MENÜ

"Bizim evde Messi yasak!"

Real Madrid’in Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo’nun bilinmeyen bir sırrı ortaya çıktı. Portekiz basınına konuşan Ronaldo’nun annesi Maria Aviero, “Lionel Messi ile önemli bir rekabeti var ve bu yüzden bizim evimizde Messi hakkında konuşmak yasak” dedi.

"Bizim evde Messi yasak!"

La Liga devi Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo’nun annesi Maria Dolores dos Santos Aviero, Portekiz basınına oğluyla ilgili olarak özel açıklamalarda bulundu. Aviero, “Bir anne olarak Ronaldo için yazılanlardan bazen acı çekiyorum. Ona çok fazla eleştiri oluyor ama o bu eleştirileri karşılayabilecek biri. Ronaldo bir makine değil ama 3-4 sene daha üst seviyede oynayabilir. Onun maçlarını TV’den izlemeyi tercih ediyorum. Çünkü statta etkileniyorum. Bir kez bayılmıştım o günden sonra Ronaldo stada gitmemi yasakladı” ifadelerini kullandı.

‘Biyolojik yaşı 23’

Cristiano Ronaldo’nun tüm ailesinin hayatını değiştirdiğini söyleyen Maria Aviero, ek olarak bilinmeyen bir sırrı da açıkladı. Aviero, “Lionel Messi ile önemli bir rekabeti var ve bu yüzden bizim evimizde Messi hakkında konuşmak yasak” diye konuştu. Öte yandan Ronaldo’nun fiziki durumuyla ilgili olarak da yorumda bulunan Cristiano’nun annesi, “Ronaldo’nun, Juventus’a attığı röveşata golünün ardından fiziksel verileri incelendi, biyolojik yaşının 23 olduğu ortaya çıktı. Ortalama bir futbolcunun vücudundaki yağ oranı 11’ken, Ronaldo’nun 7. Normal bir futbolcunun kas kütlesi yüzde 45-46 civarındayken, Ronaldo’nun 50’yi buluyor” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ