MENÜ

Şair Gençer O'nun Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını belirledi.

Şair Gençer O'nun Bursa at yarış tahminleri

7 Mayıs Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını belirledi.

İlk Yarışı Olumlu Olan ÇOK YAKIN, Birinciliğe Çok Yakın.

1.Ayak: Altılı Ganyan 1200 metrede Maiden bir yarış ile başlayacak. İlk yarışlarındaki tecrübesine bakarsak çim pistte ikincilik ile başlayan Çok Yakın isimli safkan öne çıkanlardan biri olacaktır. Böketay ve Taykut’un ilk anlarda mücadelesine yakın gitmeye çalışan Çok Yakın son metrelerde oldukça canlı ataklar ile gelmişti. Anne kardeşi Akınefe 1200-1300 kumda yarışlar kazanmıştır. Babası Savabey’in de 1100 kumda Kemal Ararat Koşusu galibi olduğunu düşünürsek bu kum pistte iyi koşmasını bekleyeceğimiz tayı risk alabiliriz. Gizli gizli ve Acunhan rakip arayanlara önerimdir.

2.Ayak: 1200 metrede hızlı ayakların iş yapacağı bu koşuda Mavi Yasemin favorimdir. Son yarışında Lüfer kaçmış ve Mavi Yasemin geride takip ettiği koşuda son viraj üzerinde yaptığı ataklar ile ön tarafa gelmişti. Bu andan sonra öndeki ikiliye bir şey yapamayan İzbatur yavrusu kısrak geriden gelip kendisine hakim olmak isteyen Erduran’a direnmesini beğendiğimden favorimdir. Gazanfer, Reşitbey, Canyoldaş rakip arayanlara önerimdir.

3.Ayak: 1400 metre çimdeki bu koşuda Baba Muzo ilk şanslı gözüküyor. Puzzle’ın 1.09.87 ile kazandığı koşuda 1.10.88 derece yapan bu tay ilk çim yarışından iyi çıkmıştı. Burada mesafenin uzamasının lehine olduğunu düşünüyorum. Deep Love, Run For Ruya ve McGregor rakipleridir.

4.Ayak: Sadun koşusu 2200 metre çimde yapılacak. Özerdinç önde gittiği koşularında nasıl koşacağını öğrendi. Ekibi iyi yarış seçiyor ve kazanıyor. Bu kez çim pistte şansını deneyecek olup Aslancan gibi seri bir ismin varlığı bakalım ne kadar etkileyecek. Tekiner ve Bütünay ile zorlu bir karşılaşma olacak.

5.Ayak: Maiden grubun bölünen yarışında bu grupta kumda derece yapmış isim sayısı fazla olduğundan sürpriz yaşanabilir. Kıvraktay, Şahsancak, Yumruk ve Niziplikız ilk etapta düşüneceğimiz. Yörük Kanı, Dünür ve Ova Kartalı daha sonra.

6.Ayak: Günün son yarışında 1200 metrede sert bir mücadele olacak. Son yarışında İstanbul’da beklediğim koşudan uzak yarış yapan Ağa Cemal bu grupta favorimdir. Baba Emir ve Ekiner rakipleridir.

2 1 1 1 4 5
// 2 3 9 8
4 4 2 10 2
3 3 12
2 13
3
8

Haberin Devamı
YORUM YAZ