MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programı değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

3 Mayıs Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programı değerlendirdi.

Son Üç Koşuda İLKAAN, COOL PRINCE, SEVİLGEN

1.Ayak: Altılı Ganyan’a 2 yaşlı tayların bu koşusu ile başlayacağız. Hasafet ile anneden kardeş olan Afbri son dönem işlerinde iyiye gitmiş olup favorimdir. İlk koşusunda Order Of The Rose kazanırken ikinci kalan Cara Vaggio N.Şen ile birinciliğin güçlü adaylarından biri olarak koşuyor. Önde istediği tempoda koşabilirse Cara Vaggio birinciliğe yaklaşacaktır. Miss Ecem, Maicon daha sonraki ihtimaller.

2.Ayak: 1400 metrede yapılacak olan bu çim koşuda Turbo Kadir ilk şanslı isimdir. 1900 metrede Moskova Ateşi’nin kazandığı grupta Yırtlaz gibi kaliteli bir ismin ardında üçüncü kalan Turbo Kadir iyiye giden durumu ile favorimdir. Bu sezon koşu gören Karacagüzeli ilk ciddi rakibidir. Akustik ve İnanlım potansiyeli ile yazılır isimler. Cihandarşah sürpriz atımdır.

3.Ayak: Lukuyanus Anıtı Koşusu’nda form grafiğinde ciddi ilerleme olan Fashitive ilk şanslı atımdır. Çim pistte iyi koşan bu arıkan son birinciliğini Nene Hatun sonrasında 1900 metrede elde etmişti. Nigella, Jaiya ve Perception rakip arayanlara önerimdir.

4.Ayak: Girdiği son iki koşuyu da kazanan İlkaan formda geldiği bu yarışta da öne çıkacak. 1200-1300 metrede şartlı koşularda başarılı olan bu arıkan çim pistte sadece 1 koşu kazanmış olmasına rağmen favorimdir. Sadun atığ G3 ikinciliği, II.İnönü G3 ikinciliği, Tay Deneme G2 ikinciliği, Orhan Doğa Özsoy G3 üçüncülüğü gibi önemli yarışlarda çimde derece yapan İlkaan rakiplerinin dişine göre olmasıyla bankomdur.

5.Ayak: Tayların hand-15 olan bu yarışında ilk şansı Cool Prince alacaktır. 1900 metrede Keremito’nun kazanıp 1.55.00 net derece yaptığı koşuda 1.55.19 koşan Cool Prince Aga Osman’ı üçüncülükte bırakmıştı. Derece olarak yeterli olduğu bu yarışından sonra Aga Osman’ın 1900 metrede Kızılcahamam Koşusu galibi olmasıyla Cool Prince’in oldukça uygun rakiplerle koştuğu ortaya çıkıyor. Günün ikinci bankosu olarak tercih edeceğim. Rakip yazanlar Power Off’u değerlendirebilir.

6.Ayak: Çim pistte bu grupta Sevilgen’e bir kez daha şans vereceğim. Son yarışları beklediğim gibi iyi oldu. Neşetim, Gönlüyiğit, Bilmişkız, Sinyor ve Uzunyayla Güzeli şans verilebilir diğer atlardır.

3 6 7 1 4 7
1 9 6 // //
7 1 10 8 3
2 2 1 2
4 10
1
9

Haberin Devamı
YORUM YAZ