MENÜ

Trabzonspor'un muhteşem ikilisi: Yusuf Yazıcı-Burak Yılmaz

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Antalyaspor karşılaşmasında Trabzonspor'u galibiyete taşıyan Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz, bu sezon 55 golün 31’ine imza atarak takımlarını sırtladı.

Trabzonspor'un muhteşem ikilisi: Yusuf Yazıcı-Burak Yılmaz

Süper Lig'de Antalyaspor'u mağlup ederek ligdeki konumunu güçlendiren Trabzonspor, rahat bir nefes aldı. Maçta golleri atan Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı, takımın gol yükünü sırtlıyor. Bu sezon toplamda 55 gol atan Trabzonspor'un 31 golünde iki yıldız ismin imzası bulunuyor. İki oyuncunun birlikte gol attığı maçlarda Trabzonspor hiç puan kaybetmedi. Burak 23, altyapıdan çıkan yıldız Yusuf ise 8 kez fileleri sarsmayı başardı. Yusuf'un 8 asistine Burak da 2 asistle eşlik etti.

TELEFONDA KAPTAN ONUR KIVRAK VAR!

Öte yandan Antalyaspor karşısında yaptığı birbirinden önemli kurtarışlarla alınan galibiyette önemli bir paya sahip olan genç file bekçisi Uğurcan Çakır, maçın ardından soyunma odasında takım arkadaşları tarafından alkışlarla karşılandı. Teknik heyetin tebriklerini de kabul eden Uğurcan'ı kutlayanlar arasında kaptan Onur Recep Kıvrak da vardı. Onur'un genç kaleciyi telefonla arayarak gösterdiği performanstan dolayı tebrik ettiği öğrenildi.

(Sabah - Yunus Emre Sel)

Haberin Devamı
YORUM YAZ